Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Има некој некаква идеја каде да е најдобро се запознае нормално и неисфрустрирано девојче? Пробав случајно на улица, да пријдам на некоја што ми изгледаше ок и замисли збориме после некое време да ми каже дека сакала жени... На интернетов не фала. Ги заследуваш на инстаграм и не ти возвраќаат, не се замараат, а не те ни прифаќаат, значи до толку ли е отидена ова женскудијава или се презадоволени од премногу машки, колку се ладни станати упм. Фб да не збориме, тоа е веќе умрена работа, тиндер пробано и тоа нечини, се некои разголени и ликуши нафрцкани како за пред МТВ. Ве молам без глупави коментари, ја отворив темава колку да развртиме муабет.
Vo skopskite sela.. seriozno.. samo tamu ke najdes domakinka.

Не се работи за никакво его, на жените им е преку глава од мажи дојдено, едноставно посреќни се сами одколку со некој уфилман кретен, со невидлива круна на главата, кој сака да биде служен.
И обратно. Инаку ги мрзиш Македонците и мажите,дали има нешто шо сакаш?

Последно уредено:
Има некој некаква идеја каде да е најдобро се запознае нормално и неисфрустрирано девојче? Пробав случајно на улица, да пријдам на некоја што ми изгледаше ок и замисли збориме после некое време да ми каже дека сакала жени... На интернетов не фала. Ги заследуваш на инстаграм и не ти возвраќаат, не се замараат, а не те ни прифаќаат, значи до толку ли е отидена ова женскудијава или се презадоволени од премногу машки, колку се ладни станати упм. Фб да не збориме, тоа е веќе умрена работа, тиндер пробано и тоа нечини, се некои разголени и ликуши нафрцкани како за пред МТВ. Ве молам без глупави коментари, ја отворив темава колку да развртиме муабет.
Во Македонија,тешко можеби.
Паднат е многу економскиот стандард а девојките го кренаа својот вкус и избор.
Ќе гледаат и чуваат некое милениче и да си останат стара жена наместо да си гледа некое дете.
Социјални мрежи е веќе место за курчење да и видиме до каде сум за разлика од тебе.Јас шетам ти не,јас излегувам по кафиќи ти не,јас имам гуд лајф ти мравојад си.
Македонските девојки кренаа гард,станаа директорки,некој мора да ги вози цел живот,да ги пази,им купи френчи булдог и "успешни се". Кој при дупење во млади години останала бремена па "предбрачни" деца,некако останала на "правиот пат" и направила семејство. Спротивна слика се е изреметено и расипано во Македонија.
Вчера,идеш на концерт на Цеца и ти вади бугарско знаме,сами се удрија по глава.
Умираме како народ

Во Македонија,тешко можеби.
Паднат е многу економскиот стандард а девојките го кренаа својот вкус и избор.
namerno ili nenamerno napisano, ova e edna golema vistina.

kako rezultat na globalizacija i socijalni mrezi, i maskite, no i zenskite imaat uvid vo toa kako ziveat vrsnjacite nivni od zemjite vo centralna, zapadna Evropa, kako i od drugite kontinenti i po default go ocekuvaat istiot lifestyle, iako ekonomskiot standard tuka i tamo e drasticno razlicen.

od moja generacija se ozenija ne najsposobnite maski, ili pak najdobrite, najtrudoljubivite i slicno, tuku tie (potocno nivnite familii) koi sto imaat najmnogu pari.

nekoi od niv duri i ne rabotaat.

iako sum imal i imam uspeh so zenskiot rod od moja generacija i nesto pomladi i postari, jas seushte nemam zapoznaeno zenska licnost koja imala ili ima zelba da pocne od 0 i da gradi so partnerot, od pod kirija do svoj stan, od avtobusi do avtomobili, postepeno i so tek na vreme i godini.

momentalno od maskoto vo 20-ti godini se ocekuva da e izgradena licnost pogotovo finansiski isto kako nivniot roditel koj sto ima 50-tina godini, sto e vo ovaa ekonomija e nevozmozno.

На инстаграм доколку имаш девојки потенцијални, нека бидат 20тина им даваш реакт и пробуваш доколку не ја бива со првата идеш на следна што ти се свиѓа и така, не се замарај доколку те одбие тоа ти е работа..

На инстаграм доколку имаш девојки потенцијални, нека бидат 20тина им даваш реакт и пробуваш доколку не ја бива со првата идеш на следна што ти се свиѓа и така, не се замарај доколку те одбие тоа ти е работа..
Кога тогаш може и слика од кур да им испрати, чисто да види реакција .

Вие тролате со овој ваш коментар.

Да беше така тоа, ќе беше премногу едноставен животот. Ама воопшто не е така како имате напишано.
Не е ова ќе оди човекот со опрема за риболов на река и ќе фрли 20-тина мамки и некоја риба ќе улови.
Со оваа ваша тактика нема ништо човекот да направи.
Како што погоре напишаа неколку членови, сурова е реалноста, но денес со чест на ретки исклучоци, ептен се гледа економската страна на животот и без добар ситуиран статус тешко до резултати на љубовно поле.
Чест на исклучоци, постојат и девојки кои не се по долги нокти да носат секојдневно, да имаат еден куп тетоважи по разни делови од телото, ама многу малку ги има.
Баш е супер да се прочита и на форумов во онаа темата за ,, Драга кајгана'' дека има и такви девојки кои во друштво од 12 пријателки форумџиката била единствена на масата без вештачки нокти.
Секоја чест за девојката, импресивно.
Денес е реткост и за оние кои имаат 45 - 50 години да немаат секојдневно вештачки нокти.

Со една денеска се спојувам на тиндер по втор пат, и пази што ми вика, викам се "споивме пак" со смајли што се смее, па кога зема реферати да ми пишува, два три големи текста напиша, зошто сум и стиснал лајк, како тоа јас сум ја повредил и пазете си ставила во глава некое мислење за мене дека од претходниот разговор сум бил "самобендисан", викам тоа ти е многу погрешен заклучок. И тоа ми го повтори неколку пати, значи понападно девојче не сум сретнал. Викам ајде можеби се опаметила да и дадам шанса, ама не бе човече, таа почна ги тера нејзините фрустрации, ѝ викам јас само сакав да се запознаеме и не знам на кој начин те повредив со тоа, по што така запознавајќи се, од еднаш настана тишина во разговорот и после гледам таа исчезна од еднаш, ме блокира. Сега криво и било зошто јас сум ја лајкнал прв, па ѝ викам зошто тогаш сега ти ме лајкна кога си видела дека сум тој. А замислете сега на крајот па почна со навредливи зборови кон мене и тука гледате како почнав да не ја сфаќам за сериозно. И оди ти после направи муабет со вакви токсични исфрустрирани фекалии, не ми е чудно што потоа завршуваат како лезбејки или со бед бојсови.
Screenshot_20251104_153053.jpg

Со една денеска се спојувам на тиндер по втор пат, и пази што ми вика, викам се "споивме пак" со смајли што се смее, па кога зема реферати да ми пишува, два три големи текста напиша, зошто сум и стиснал лајк, како тоа јас сум ја повредил и пазете си ставила во глава некое мислење за мене дека од претходниот разговор сум бил "самобендисан", викам тоа ти е многу погрешен заклучок. И тоа ми го повтори неколку пати, значи понападно девојче не сум сретнал. Викам ајде можеби се опаметила да и дадам шанса, ама не бе човече, таа почна ги тера нејзините фрустрации, ѝ викам јас само сакав да се запознаеме и не знам на кој начин те повредив со тоа, по што така запознавајќи се, од еднаш настана тишина во разговорот и после гледам таа исчезна од еднаш, ме блокира. Сега криво и било зошто јас сум ја лајкнал прв, па ѝ викам зошто тогаш сега ти ме лајкна кога си видела дека сум тој. А замислете сега на крајот па почна со навредливи зборови кон мене и тука гледате како почнав да не ја сфаќам за сериозно. И оди ти после направи муабет со вакви токсични исфрустрирани фекалии, не ми е чудно што потоа завршуваат како лезбејки или со бед бојсови.
Прегледај го приврзокот 459837
Па со оноа ќе ме бараш некој ден како да не помисли човек.
И пишуваш да излезете ако не врати чао пријатно, ни прва ни последна. Што има да се симнуваш волку ниско да коментираш што не ти враќа.

Па со оноа ќе ме бараш некој ден како да не помисли човек.
И пишуваш да излезете ако не врати чао пријатно, ни прва ни последна. Што има да се симнуваш волку ниско да коментираш што не ти враќа.
Затоа што сфатив дека нема муабет веќе со нејзе, бидејќи е несериозна.

Прегледај го приврзокот 459837
Не го објавуваш целосниот разговор. Што ја натерало да заклучи дека си самобендисан?

Не го објавуваш целосниот разговор. Што ја натерало да заклучи дека си самобендисан?
Наводно уште од претходниот спој така сум и делувал и пак мисли дека сум таков. И се извинив ако имало непријатност, бидејќи не сакам никого да доведам до таква ситуација, не знам кај видела дека сум самобендисан. Јас не знам што и стана од претходниот пат малку разговаравме слабо пишуваше и тоа викам ја снема, ме блокира скроз, ова е втор спој со истата.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom