Со една денеска се спојувам на тиндер по втор пат, и пази што ми вика, викам се "споивме пак" со смајли што се смее, па кога зема реферати да ми пишува, два три големи текста напиша, зошто сум и стиснал лајк, како тоа јас сум ја повредил и пазете си ставила во глава некое мислење за мене дека од претходниот разговор сум бил "самобендисан", викам тоа ти е многу погрешен заклучок. И тоа ми го повтори неколку пати, значи понападно девојче не сум сретнал. Викам ајде можеби се опаметила да и дадам шанса, ама не бе човече, таа почна ги тера нејзините фрустрации, ѝ викам јас само сакав да се запознаеме и не знам на кој начин те повредив со тоа, по што така запознавајќи се, од еднаш настана тишина во разговорот и после гледам таа исчезна од еднаш, ме блокира. Сега криво и било зошто јас сум ја лајкнал прв, па ѝ викам зошто тогаш сега ти ме лајкна кога си видела дека сум тој. А замислете сега на крајот па почна со навредливи зборови кон мене и тука гледате како почнав да не ја сфаќам за сериозно. И оди ти после направи муабет со вакви токсични исфрустрирани фекалии, не ми е чудно што потоа завршуваат како лезбејки или со бед бојсови.
Прегледај го приврзокот 459837