Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ние треба да жалиме што го назначивме Тудор за тренер.

За просечни играчи - просечен тренер, идеален е за тимов. Во најдобри времиња на калчото со ваков тим се освојуваше 12-14 место.

Просек жив е Дејвид за Влахович, пола голови во Франција му се од пенал.

BREAKING NEWS:

Ferrero has asked to step down as Juventus president. Scanavino is confirmed to be out as well. With Comolli handling the business and sporting areas, and Chiellini focused on sporting politics, the new president will still have limited scope — mainly in representation and board-related matters.

Дали се спрема место за Дел Пиеро?

Има одредени гласини дека и Зидан бил во игра.....

Нешто се дешава....Тоа е сигурно.....
Автоматски споено мислење:

Алберто Коста, 5 натпревари 6 асистенции....

Браво.... Искрено ако за некого ми е жал, тоа е за него.....

Ferrero has asked to step down as Juventus president

И онака немаше фаца за претседател, типичен кмет на некој рандом месен комитет во општина Долнени, на предходниот попис се пишал Турчин, сега Албанец...во слободно време го вади тутунот на нива, генерално побожен човек 5 пати дневно се клања со чергичето свртено накај Мека, трчал на времето за Велија Рамковски ветувајќи му директорско место во Сведмилк или Хедис Маркети, знаеме како завршија тие фирми. Лично се знае со Јашар и покојни Ипче Ахмедовски од школските денови минати во Ропотово, моментално го оплакува Халид Бешлиќ додека жена му го моли да земе храна за стоката да не му угине зимава. Народот го знае како еснаф човек, неговите дома како прав шејтан...насабајле станува пред оџата да запее, сеуште ја чека правата прилика да појде на концерт на Индира Радиќ.

Последно уредено:
BREAKING NEWS:

Ferrero has asked to step down as Juventus president. Scanavino is confirmed to be out as well. With Comolli handling the business and sporting areas, and Chiellini focused on sporting politics, the new president will still have limited scope — mainly in representation and board-related matters.

Дали се спрема место за Дел Пиеро?

Има одредени гласини дека и Зидан бил во игра.....

Нешто се дешава....Тоа е сигурно.....

Алберто Коста, 5 натпревари 6 асистенции....

Браво.... Искрено ако за некого ми е жал, тоа е за него.....
Ќе ќутам на оваа тема, оти има друго сценарио кое во моментот е пореално, чекам да го потврди некој по релевантен. Зидан можи да се чкртни од листата а оваа информација е од новинар кој баш не меѓу релевантните…. АДП не би се нафатил да е само преставник на клубот како што сакаат а Платини денес и јавно одби било каква улога и функција во Јуве.

Алберто Коста е одличен во лигата каде што е, назад е исто добар колку Жао Марио.

Отолини е пред потпис за спортски директор. Одличен потег со оглед дека беше од луѓето на Марота и најдобар скаут.

Ќе ќутам на оваа тема, оти има друго сценарио кое во моментот е пореално, чекам да го потврди некој по релевантен. Зидан можи да се чкртни од листата а оваа информација е од новинар кој баш не меѓу релевантните…. АДП не би се нафатил да е само преставник на клубот како што сакаат а Платини денес и јавно одби било каква улога и функција во Јуве.

Алберто Коста е одличен во лигата каде што е, назад е исто добар колку Жао Марио.

Отолини е пред потпис за спортски директор. Одличен потег со оглед дека беше од луѓето на Марота и најдобар скаут.
Алберто Коста со она што го покажа во Јуве, во споредба со Жоао Марио што има покажано досега брат, Жоао комотно можи да му се обраќа како професор доктор академик Алберто, и да се облечи ко Росаура и да му денса белиденс. Не ме заебавај, Молинаро за Жоао Марио досега е Роберто Карлос за Величе Шумуликоски.

Од каде ти е инфото дека АДП одбива да биди Претседател на Јуве, нормално е да си има барања од Елкан, ама од кај знајш баш каков Претседател сакаат? Ако сакаа икебана, икебана поголема од овој моменталниов нема.

И не е проблем, кажи го сценариото, што има да се ќути, да не положи заклетва на Библијата :)

И онака немаше фаца за претседател, типичен кмет на некој рандом месен комитет во општина Долнени, на предходниот попис се пишал Турчин, сега Албанец...во слободно време го вади тутунот на нива, генерално побожен човек 5 пати дневно се клања со чергичето свртено накај Мека, трчал на времето за Велија Рамковски ветувајќи му директорско место во Сведмилк или Хедис Маркети, знаеме како завршија тие фирми. Лично се знае со Јашар и покојни Ипче Ахмедовски од школските денови минати во Ропотово, моментално го оплакува Халид Бешлиќ додека жена му го моли да земе храна за стоката да не му угине зимава. Народот го знае како еснаф човек, неговите дома како прав шејтан...насабајле станува пред оџата да запее, сеуште ја чека правата прилика да појде на концерт на Индира Радиќ.
Брат, онај фаца за кондуктер во тенк нема а камоли за преЦедател.

Алберто Коста со она што го покажа во Јуве, во споредба со Жоао Марио што има покажано досега брат, Жоао комотно можи да му се обраќа како професор доктор академик Алберто, и да се облечи ко Росаура и да му денса белиденс. Не ме заебавај, Молинаро за Жоао Марио досега е Роберто Карлос за Величе Шумуликоски.

Од каде ти е инфото дека АДП одбива да биди Претседател на Јуве, нормално е да си има барања од Елкан, ама од кај знајш баш каков Претседател сакаат? Ако сакаа икебана, икебана поголема од овој моменталниов нема.

И не е проблем, кажи го сценариото, што има да се ќути, да не положи заклетва на Библијата :)

Брат, онај фаца за кондуктер во тенк нема а камоли за преЦедател.
Глупости, не е за заклетва ме интересира дали така ќе испадни. АДП не реков дека одбива туку дека нема да се нафати на редуцираната функција а Платини баш вчера во интервју одби било каква функција во клубот.

Јас мислам Фереро ќе остани моментално иако Елкан сака да го пушти во весникот Оти и таму чади финансиски.

Бланк е исто во варијанта која се надевам нема да се исполни. Интересно е можното останување на Фереро и редуцирањето на обврските на претседателот со намалувањето на казната и скоро истекување на Ањели.

Не знам во Португалска лига сите се машини чист пример е напаѓачот кој играше за Милан - Силва?

Иначе шо се мачи не знам јас овај уште:

Глупости, не е за заклетва ме интересира дали така ќе испадни. АДП не реков дека одбива туку дека нема да се нафати на редуцираната функција а Платини баш вчера во интервју одби било каква функција во клубот.
Епа кажи за да знајме дали ќе испадни вака не оставаш во неизвесност.

Фереро и Сканавино (кој беше најавуван како ватрен фан на Јувентус) потфрлија и тоа доста. За Комоли треба да ме убеди дека го бива, ми делува посигурно од овие двајцава кои кога ќе ги видиш делуваат како продавачи за семки во Бирмингем пред утакмица отколку ЦЕО и Претседател на Јувентус.

Праен е муабетот, Фереро е по професија ревизор и задачата негова беше да го израмни сметките со УЕФА и да не јадиме некоја огромна казна и чоеко неговата работа си ја врши сосема коректно.

То шо ние сакаме да води фудбалски клуб и да освојуваме се нереални олекувања моментално, сега треба да се поработи со нови луѓе на спортскиот дел па за 2 години негде да сме во комбинација за титула.

Џунтоли го прекршил договорот со УЕФА со сумите за играчите…

Не не очекува голема казна, клубот бил веќе договорен за истото уште лани. 10 милиони.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom