Bianconero vero
Il Capitano
- Член од
- 10 ноември 2008
- Мислења
- 9.276
- Поени од реакции
- 8.275
Ние треба да жалиме што го назначивме Тудор за тренер.Милан треба да жали што не освои 3 бода.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ние треба да жалиме што го назначивме Тудор за тренер.Милан треба да жали што не освои 3 бода.
Ние треба да жалиме што го назначивме Тудор за тренер.
Сигурно 100+ голови не му се од пенали. Дајте му време на човекот.Просек жив е Дејвид за Влахович, пола голови во Франција му се од пенал.
Сигурно 100+ голови не му се од пенали. Дајте му време на човекот.
Ferrero has asked to step down as Juventus president
Ќе ќутам на оваа тема, оти има друго сценарио кое во моментот е пореално, чекам да го потврди некој по релевантен. Зидан можи да се чкртни од листата а оваа информација е од новинар кој баш не меѓу релевантните…. АДП не би се нафатил да е само преставник на клубот како што сакаат а Платини денес и јавно одби било каква улога и функција во Јуве.BREAKING NEWS:
Ferrero has asked to step down as Juventus president. Scanavino is confirmed to be out as well. With Comolli handling the business and sporting areas, and Chiellini focused on sporting politics, the new president will still have limited scope — mainly in representation and board-related matters.
Дали се спрема место за Дел Пиеро?
Има одредени гласини дека и Зидан бил во игра.....
Нешто се дешава....Тоа е сигурно.....
Автоматски споено мислење:
Алберто Коста, 5 натпревари 6 асистенции....
Браво.... Искрено ако за некого ми е жал, тоа е за него.....
Алберто Коста со она што го покажа во Јуве, во споредба со Жоао Марио што има покажано досега брат, Жоао комотно можи да му се обраќа како професор доктор академик Алберто, и да се облечи ко Росаура и да му денса белиденс. Не ме заебавај, Молинаро за Жоао Марио досега е Роберто Карлос за Величе Шумуликоски.Ќе ќутам на оваа тема, оти има друго сценарио кое во моментот е пореално, чекам да го потврди некој по релевантен. Зидан можи да се чкртни од листата а оваа информација е од новинар кој баш не меѓу релевантните…. АДП не би се нафатил да е само преставник на клубот како што сакаат а Платини денес и јавно одби било каква улога и функција во Јуве.
Алберто Коста е одличен во лигата каде што е, назад е исто добар колку Жао Марио.
Отолини е пред потпис за спортски директор. Одличен потег со оглед дека беше од луѓето на Марота и најдобар скаут.
Брат, онај фаца за кондуктер во тенк нема а камоли за преЦедател.И онака немаше фаца за претседател, типичен кмет на некој рандом месен комитет во општина Долнени, на предходниот попис се пишал Турчин, сега Албанец...во слободно време го вади тутунот на нива, генерално побожен човек 5 пати дневно се клања со чергичето свртено накај Мека, трчал на времето за Велија Рамковски ветувајќи му директорско место во Сведмилк или Хедис Маркети, знаеме како завршија тие фирми. Лично се знае со Јашар и покојни Ипче Ахмедовски од школските денови минати во Ропотово, моментално го оплакува Халид Бешлиќ додека жена му го моли да земе храна за стоката да не му угине зимава. Народот го знае како еснаф човек, неговите дома како прав шејтан...насабајле станува пред оџата да запее, сеуште ја чека правата прилика да појде на концерт на Индира Радиќ.
Глупости, не е за заклетва ме интересира дали така ќе испадни. АДП не реков дека одбива туку дека нема да се нафати на редуцираната функција а Платини баш вчера во интервју одби било каква функција во клубот.Алберто Коста со она што го покажа во Јуве, во споредба со Жоао Марио што има покажано досега брат, Жоао комотно можи да му се обраќа како професор доктор академик Алберто, и да се облечи ко Росаура и да му денса белиденс. Не ме заебавај, Молинаро за Жоао Марио досега е Роберто Карлос за Величе Шумуликоски.
Од каде ти е инфото дека АДП одбива да биди Претседател на Јуве, нормално е да си има барања од Елкан, ама од кај знајш баш каков Претседател сакаат? Ако сакаа икебана, икебана поголема од овој моменталниов нема.
И не е проблем, кажи го сценариото, што има да се ќути, да не положи заклетва на Библијата
Автоматски споено мислење:
Брат, онај фаца за кондуктер во тенк нема а камоли за преЦедател.
Епа кажи за да знајме дали ќе испадни вака не оставаш во неизвесност.Глупости, не е за заклетва ме интересира дали така ќе испадни. АДП не реков дека одбива туку дека нема да се нафати на редуцираната функција а Платини баш вчера во интервју одби било каква функција во клубот.