САД се во сериозен проблем со вакви председатели и овој и претходниот, а и Буш не беше поарен. Толкаво тропање глупости и немање врска со реалноста е трагикомично.
Значи повеќе црнци се лекот.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
САД се во сериозен проблем со вакви председатели и овој и претходниот, а и Буш не беше поарен. Толкаво тропање глупости и немање врска со реалноста е трагикомично.
Беше 2011, џубрето што го цитираш ме убедуваше дека розевиот фустан на Мила Кунис бил хајлајт на црвениот тепих додека чекавме Миланка да ги отвори Оскарите. Ме убеди, и од тогаш сум педерче и многу сакам розеви фустанчиња, ако твоево прашање го носи истиот сентимент како на овој форумly-challenged подолуП.С. што му стана на @wot ?![]()
со кој може да одам body for body ако е за (само регистрирани девојки на форумот што сум бил во v. неговата бројка воопшто) и ако зборови ме повредуваа. Ми станало невешто. Бевте гласни за нешто со кое се согласував, а сега кога повторно се случува повеќе не сте, а згора на тоа и релативизирате со aint it funny и приватни компани вредности. Не е ништо ново или енигма што сум против против канселирањата, цензурата и забранувањето зборови како претходно со култот и самото тоа што никогаш не пцујам, ниту некогаш пријавувам, ниту казнував како модератор покрај сите навреди и пцуења што ги имам добиено докажува само дека навистина верувам дека секој треба смее да каже нешто за кое мисли дека е смешно за да долови глупава поента, колку и вулгарно, несмасно и со лична агемда да е емитирано пред јавноста која одлучила да го слуша. Колку по десно треба да седнам за да се разбереме? Да не треба во секој пост да ставам дисклејмер дека на 20ти Март 2023 напишав дека хормони, операции, секс гуруа кога станува збор за деца не треба да постојат и прво да се искоренат, без преговори? Ќе помогнат ли моите расистички коментари со блиски до фамилијата кога пред некој месец asylum seeker им избоде 17 годишно девојче или дека сега кога треба да купиме место за живеење во модерната Европа прво почнувам со статистики за crime rates во областа и репорти за black on white и unknown to white crimes ratio во споредба со незамерливото останато? Толку многу пати прочитав на форумот дека Disney се најголемото зло на светот што ме натера да откажам претплата за сега да сведочам back paddling како била фирмичка со фамилијарни вредности. Немаше ни да ја има дискусијата кога неколку прашаа нели е ова хипокризија, вие истата само да ја голтнавте, наместо ефтините релативизирања и aint it funny твитови со очигледни докази за политички притисок преку регулаторни тела. Aint. Извини ако си се осетил нападнат, фактот што паметам што сте пишале претходно е само доказ дека ве читам и сакам да дискутирам со вас како и претходните 20 години назад. Вистината е дека во своите редови имате големо несогласување околу ова, па тргнете ме мене таков лев од равенката слободно и договорете се.Да те прашам искрено: Педерче си, бета си или и двете?
Еве човек што срцето го носи на ракав и сака со реваншизам да го реши проблемот иако научниците во неговата глава се преоптеретиле за дали може а не дали треба. Ако без заебанции го сфатам сериозно предлогот и го ставам во рамка од 5 години па прашам: океј, но пред 2 години ова многу ни сметаше и што ако на следните избори за две години се вратат истите уште погневни со истите методи? Дали е ова одржлив начин на функционирање? Одговорот ќе биде нешто како тој на Ванлок дека кур го болело за Кимел, имал милиони, како тоа да бил проблемот цело време. Ама барем има јајца и е були како контент претседателот и верува во овој веќе докажано зол и гнасен начин на заќутување неистомисленици. Утре ќе напише друг пост за како некои работи не се менувале, како се гори отпад и со таа партија и со другата но уште еднаш иронијата ќе биде залудно потрошена бидејќи човечкиот гнев знае да е интензивен, но со премал спан.Треба да им се покаже и на тие пролиберални ретарди па макар дел од работите биле покажани и со нивни методи.
Јас го разбирам џубрето. Wot едноставно сака да каже дека не се во ред двојни аршини. Ако канселирањето било лошо вчера, лошо е и денес. Улогите се небитни. Не е во ред да со години се буниме за луѓе кои беа канселирани а сега да викаме што го е*ам Џими, сечи го. Слободата на говор има смисла само ако се бориш за тие со кои што не се согласуваш да зборуваат слободно.Вот ни Свети Илија не би го разбрал што сака да каже.
Го разбирам и јас, само смешен ми е како се изразува.Јас го разбирам џубрето. Wot едноставно сака да каже дека не се во ред двојни аршини. Ако канселирањето било лошо вчера, лошо е и денес. Улогите се небитни. Не е во ред да со години се буниме за луѓе кои беа канселирани а сега да викаме што го е*ам Џими, сечи го. Слободата на говор има смисла само ако се бориш за тие со кои што не се согласуваш да зборуваат слободно.
Фаст форвард, Џими го вратија 75%, додека 25% од станиците се уште не го пуштаат. Човекот се извини и пак се расплака во емисија, некои ќе речат дека глуми, некои дека е вистинско извинување. Факт е дека нити ја исмејуваше нити ја прославуваше смртта на Чарли. Исто така е факт дека гнасно излажа и дека е длабоко заглавен политички што од дрвата не ја гледа шумата. И натаму одбива да се помири со фактот дека убиецот е од неговите, и дека не е растроен случај туку многу пресметлив млад човек кој знаеше што прави.
Во секој случај, тој има право да кажува како што мисли а за бркање од работа си има рејтинзи, тие ќе покажат кога ќе им треба некој нов Џими.
Нема проблем со либтардите, ќе губат избори додека не им дојде памет. Само штета си прават и ги мотивираат противниците да излезат на гласање.Го разбирам и јас, само смешен ми е како се изразува.
Болд 1: Повели презентирај како ќе го решиш проблемот со либтардите, а да не им вратиш со нивна тактика.
Болд 2: Морам да признаам малце ми се две очи за да го оплакам Џими ради тоа што му се деси.
Еве од сабајлево вести.Нема проблем со либтардите, ќе губат избори додека не им дојде памет. Само штета си прават и ги мотивираат противниците да излезат на гласање.
Пола во ментална институција, пола во Гвантанамо за сите што учествуваат во политичко насилство.Повели презентирај како ќе го решиш проблемот со либтардите, а да не им вратиш со нивна тактика.
Зборувавме за канселирање водители.Еве од сабајлево вести.
![]()
3 detainees shot, 1 fatally, at Dallas ICE facility, sources say; FBI says shooting was targeted
At least three people were shot at the Dallas Immigration and Customs Enforcement field office on Wednesday morning.abcnews.go.com
Пак мислиш дека нема проблем?
Пола во ментална институција, пола во Гвантанамо за сите што учествуваат во политичко насилство.
Веќе го прават тоа. Ти може го класифицираш како водител, јас го класифицирам како пропагандист што лаже.Зборувавме за канселирање водители.
Тоа што треба да го укинат е антифа, блм, и да влезат по нџо-а, да им ги секнат парите, како што почнаа со универзитетите. Таму е коренот на злото.
Дали е решението сите пропагандисти да се затворат? Дали на нивно место да дојдат нови пропагандисти или скрос да се затворат талк-шоуата? После оваа мини револуција, кој да се затвори следен...?Веќе го прават тоа. Ти може го класифицираш како водител, јас го класифицирам како пропагандист што лаже.
Како што наведов лагата не е заштитена под првиот амандман.
Цело насилство политичко што е моментално е директен резултат на реториката што беше повраќана и лигавена со години од ментално ретардирани како Кимел, Колбер, Оливер и Маерс.Дали е решението сите пропагандисти да се затворат? Дали на нивно место да дојдат нови пропагандисти или скрос да се затворат талк-шоуата? После оваа мини револуција, кој да се затвори следен...?
Talk-show програмите не се гледани како порано затоа што се пропагандисти, не заради тоа што така дојде времето. Ете Роган експлодира во популарност, од каде мислиш излегоа гледачите негови?Јас не живеам таму, но од тоа што следам, универзитетите и невладините, таму треба да игра стапот. Talk-show програмите не се гледани како порано, да ги избркаш и да отворат свој подкаст, повеќе луѓе ќе ги слушаат отколку сега.
Делумно се согласувам. Прво, немаш законска основа да ги тргнеш, не постои hate speech таму, имаат загарантирана слобода на говор. За политичкото насилство не можеш да им препишеш целосна вина, има едно чудо политички програми со „експерти“ секој ден. Имаш на крајот индоктринација во универзитетите, платени организации, менување учебници, drag queens во градинки, политичари што оставаат да им изгори градот во протести, и милион други работи во целата слика.Цело насилство политичко што е моментално е директен резултат на реториката што беше повраќана и лигавена со години од ментално ретардирани како Кимел, Колбер, Оливер и Маерс.
Да, сите пропагандисти треба да се тргнат од телевизиски канали и да се заменат со комичари како и требаше да биде. Оди види епизоди од Џони Карсон, од Лено, од Кавет.
Talk-show програмите не се гледани како порано затоа што се пропагандисти, не заради тоа што така дојде времето. Ете Роган експлодира во популарност, од каде мислиш излегоа гледачите негови?