Riken
the power of imagination makes us infinite
- Член од
- 9 декември 2008
- Мислења
- 13.142
- Поени од реакции
- 31.502
Старост лудостВиди го Карвахал како аматер наседна на провокација.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Старост лудостВиди го Карвахал како аматер наседна на провокација.
Леле изгубилеБенфика какви пацери..
Бенфика какви пацери..
Заслужија, уште кога земаа ко мали деца да се расправаат кој да пуца пенал.Дортмунд ти си епска срамота од тим.
Нема коментари за вториот пенал на Реал? Мислам дека у никој случај не беше пенал..
Не беше пенал тоа. Срамна одлука.Леле каков пенал суделе за Реал.
Топката веќе му ја имаше избиено од нога, после тоа му удри во раката која му беше во слободен пад. Како може да кренеш рака кога клизаш.
Клизаше и Карвахал пред 3 дена и го погоди во рака и судеа пеналЛеле каков пенал суделе за Реал.
Топката веќе му ја имаше избиено од нога, после тоа му удри во раката која му беше во слободен пад. Како може да кренеш рака кога клизаш.
Не е истото, Карвахал клизаше а раката му беше горе дигната, а не на тревата, што значи не му е во природна положба. Ова со Марсеј беше друго, ама според мене свирна пенал зашо играчот на Марсеј малце ја мрдна раката и делуваше како намерно да игра, иако тоа не беше случај нормално.Клизаше и Карвахал пред 3 дена и го погоди во рака и судеа пенал![]()