Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Добро јас сум нов овде на делов , одма вие мани да наоаѓате :ROFLMAO:

Извини злате еве ќе разгледам што како е..

Највеќе ме изнервира на една снимка од Кан што ја видов, Хоакин Феникс дига рака да ја поздрави публиката и овој му ја спушта. Му вика "не го сакаат тоа". Амеба амебосана. Којзнае колку го таслачат тоа продуцрентие за улогите што ги добива.

joaquin_phoneix_eddington_1747448553670_1747448553928.jpg
Bateto e so dinagnoza, ama seriozno.. Nesto kako anksioznost ili slicno (ne sum u taa bransa za da gi znam psiholoskite bolesti)

Го гледав Kramer vs Kramer. Каков филм, реален до даска, одлична глума од сите… Дастин Хофман колку потценет актер е, а има глумено главни улоги у страшно добри филмови во 70/80-тите

Го гледав Kramer vs Kramer. Каков филм, реален до даска, одлична глума од сите… Дастин Хофман колку потценет актер е, а има глумено главни улоги у страшно добри филмови во 70/80-тите

Не би рекол дека е потценет Хофман , типчето има 2 оскари плус незнам колку номинации . Одличен глумец е а посебно во филмовите од 70тите. Ако не ти е гледан Дипломец обавезно изгледај го ( башка тука ја имаш легендарната сцена со госпоѓа Робинсон , првата милфка прикажана на филм ) . Има еден многу добар филм со него , можи не е толку познат како другите негови филмови ама е супер филмче . Филмот се вика Маратонец и плус во него глуми и Сер Лоренс Оливие . А шо се однесува до Крамер против Крамер глумата е одлична кај сите актери. Види го само детето како глуми .

Јас сум го гледал новиот creamer vs creamer исто добар филм, само тука женските улоги се издвојуваат.

Оскаровец е а има и бројни други награди. Не е потценет воопшто.

Не би рекол дека е потценет Хофман , типчето има 2 оскари плус незнам колку номинации . Одличен глумец е а посебно во филмовите од 70тите. Ако не ти е гледан Дипломец обавезно изгледај го ( башка тука ја имаш легендарната сцена со госпоѓа Робинсон , првата милфка прикажана на филм ) . Има еден многу добар филм со него , можи не е толку познат како другите негови филмови ама е супер филмче . Филмот се вика Маратонец и плус во него глуми и Сер Лоренс Оливие . А шо се однесува до Крамер против Крамер глумата е одлична кај сите актери. Види го само детето како глуми .
Оскаровец е а има и бројни други награди. Не е потценет воопшто.
Може лошо се изразив. Не мислев потценет од фелата и наградите, туку повеќе од публиката. Не се збори за него, нема толкава фама околу него, колку што има за Пачино и Де Ниро. А Хофман е генерациски тука и игра одлично и у супер филмови.

Покрај Дипломец и Маратонец, одлична улога има у Rain Man, a скоро го гледав и Straw Dogs, феноменален и таму.

Абе познат е Хофман, јас уште пред да гледам филмови го знаев него. Иако според мене не е на ниво на Ал Пачино, сепак солиден глумец и има добри филови.

Може лошо се изразив. Не мислев потценет од фелата и наградите, туку повеќе од публиката. Не се збори за него, нема толкава фама околу него, колку што има за Пачино и Де Ниро. А Хофман е генерациски тука и игра одлично и у супер филмови.

Покрај Дипломец и Маратонец, одлична улога има у Rain Man, a скоро го гледав и Straw Dogs, феноменален и таму.
види Hero, Tootsie, Hook,Sleepers, Outbreak i Papillon

Зошто на BSPlayer ми сецка филм а на MPC не?
Мислев до филмот е па пробав други филмови и пак исто, освен кај 1-2 филмови немаше сецкање

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom