Premier League - 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Ливерпул

Гласови: 25 29,8%
  • Арсенал

Гласови: 18 21,4%
  • Манчестер Сити

Гласови: 8 9,5%
  • Челзи

Гласови: 11 13,1%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 16 19,0%
  • Тотенхем

Гласови: 2 2,4%
  • Њукасл

Гласови: 0 0,0%
  • Некој друг

Гласови: 4 4,8%

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Јас немам сретнато клуб што напишал: добро што се откачивме од тебе, да даде господ нога да скршиш!
Сите следат форма, се’ најдобро, фала за времето поминато кај нас.....
Е сега Палас треба да додаде, фала што го одравме Арсенал како што треба :D

Врска нема, утепа се бате Бруно на рамно место, и тој е.
Нек иде у пустињу док му е време, камиле не му бегав. Па било овуј или следеќу годину, каква е разлика?
Родналдо си го прибра Феликс, ништо чудно и Бруно да го собере зимоска или следно лето.

Родналдо си го прибра Феликс, ништо чудно и Бруно да го собере зимоска или следно лето.
Реално јас не сакам Бруно да си отиде. Значи после Сколс, Гигс... тој ти е човек кој покажал таква лојалност и ангажираност за тимот. Ама се чини дека губи на свежина.
Реално и не гледам предводник од негов калибар, бил он добар или лош, во овој состав на Јунајтед.
Ако е паметен, поарно да си оди. Од друга страна, чуму му е Арабија? За пари? Ха ха има за неколку генерации унапред.
Не е многу здрав и он, ама не е фрик или безизлезен како тие што идат во пустината.
Остај што и јас како секој фан, фрла дрва и камења после секоја грешка.
Тој ако реши да си оди, ќе има баагимити интересенти и во Европа.

Ќе има проблем Ливерпул со ваквите екипи сезонава.
Фали еден квалитетен играч во средината

Сакам да знам што му поминувало низ главата на Слот кога одлучил да го стави Собослаи десен бек.

нека му стават една камера и на курот, да ти ебам глупостите.

Сакам само да ги пецка фанојте на Њукасл и ова копилињава од играчи мислат ако покажат заби и напраат 103373 фаули ќе го задржат Исак. Грди копилиња.
П.с Пул игра како да паднале од марс.

Повреден беше, не е 100% спремен.
Ендо и Џонс беа ужасни како десни бекови.
Гомез изгледа не е во натпреварувачки ритам, ја пропушти пред сезоната.
Имаше една утакмица Собослаи како десен бек на припремите и беше добар, затоа ваљда го става

Кои газлари се Ливерпул на утакмицава, топка не фатија, Њукасл се утепа од промашување, за овие од никаде да дадат гол, капак на се црвен попија Њукасл во продолжение од прво полувреме, чист си беше картонот.
Автоматски споено мислење:

Повреден беше, не е 100% спремен.
Ендо и Џонс беа ужасни како десни бекови.
Гомез изгледа не е во натпреварувачки ритам, ја пропушти пред сезоната.
Имаше една утакмица Собослаи како десен бек на припремите и беше добар, затоа ваљда го става
Јас па мислам дека Собослаи игра десен бек оти е добар со долги топки, таман ја враќа динамиката со Трент што ја имаа по таа страна.

Јас па мислам дека Собослаи игра десен бек оти е добар со долги топки, таман ја враќа динамиката со Трент што ја имаа по таа страна.
И тоа е една од причините и тоа што трча многу и покрива.
Како што реков, изигра една утакмица како бек на припремите и бил многу добар.

Слот на серење го фатија, голот не го виде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom