ComfortablyNumb
Politically Incorrect
- Член од
- 11 август 2016
- Мислења
- 4.281
- Поени од реакции
- 16.758
Оваа година пак иде Дино, хмм @Acid?За време на Пастрамајлијадата во септември чинам.
На Дино Мерлин на стадионот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оваа година пак иде Дино, хмм @Acid?За време на Пастрамајлијадата во септември чинам.
На Дино Мерлин на стадионот.
Ооо имало и други како менеРед банови, ред собиранки со фан клуб Јунајтед играјќи фудбал накај 2010, ред блам постови во во врска со љубовта, ред тиндер бламови и еве ме 16 години подоцна, 34 год начукав.
Од 2009 член, 6 год никакви замерки и расправии со никој...Скај ме извади од текст со бришење на некое мислење го отерав упм. Многу луѓе отерав упм тие месеци и надвор од форум, па Скај и Ацид најмал проблем
Пишав у темата за банови, Ацид бан еден месец...
Втор профил напраив, секако инстатно нов бан. И третиот профил(овој)ми го оставија.
Веќе ти одговорил @Cassaro а сакав да го тагнам, да даде повеќе инфо за МикиИмаше најјак јузернејм на времето
Туку од сите ликови што поминале на форумов и што сум се запознал, ме копка каде е и што прави Марјан Мики (или како и да беше јузернејмот)
Беше бајаги помал од мене, ама стално спамавме на мсн (секој муабет почнуваше со awe malak), плус се гледавме во маало цело време, а играше некое време и за Славија.
Ако не се лажам мислам дека беше една утакмица на Вардар-Бешикташ ракомет на Кале. Имаше некаков турнир.Дојчланд. Tebe u avtobus nakaj zenskata te imam zapoznaeno. Papucar si beshe haha
@Just Do It me ima naterano na utakmica vardar da otidam. Ubavi vreminja
Брат у фк Ливерпул играа Рики и Пеја и тоа е се што треба да знаеш за тој фан клуб.А да, морам и да ги спомнам фудбалите организирани фан клуб VS фан клуб , 2015-2016та негде ми се чини во Ѓорѓи Димитров у балонот.
Убаво ги здрвивме фан клуб Ливерпул, 15-0 нешто така
@vidooq може да се присети да сподели мемории
Не ми текнува ич кои беа, ама гола вода фудбал играаБрат у фк Ливерпул играа Рики и Пеја и тоа е се што треба да знаеш за тој фан клуб.
Рики ли им се налути на овие од фан клуб Интер поради не знам која причина и исчезна од тука? Или некој друг фан на Ливерпул беше тоа?Аиии Рики со отровот додека у тимот му играа Кончески, Чарли Адам, името негово Рики Ламберт и Стјуарт Даунинг со големиот тренер, Рој Хоџсон.
Тогаш првпат сфативме дека со самоубиство нема заебавање.![]()
Uff ne pamtu, on ili Tomi u isto vreme gi snemaРики ли им се налути на овие од фан клуб Интер поради не знам која причина и исчезна од тука? Или некој друг фан на Ливерпул беше тоа?![]()