Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Заслужена победа голема борба на момците за секоја топка. Овие "Финциве" немаат одбрана добра и треба да се притиснат уште на нивна половина. Седло ја усра со тактиката во второ што ги постави линиите многу дефанзивно и им дозволи да ја држат топаката они. имаат опасен напад а и солидна средина. Се плашам ако игра со таква тактика во "Финска"....

Заслужена победа голема борба на момците за секоја топка. Овие "Финциве" немаат одбрана добра и треба да се притиснат уште на нивна половина. Седло ја усра со тактиката во второ што ги постави линиите многу дефанзивно и им дозволи да ја држат топаката они. имаат опасен напад а и солидна средина. Се плашам ако игра со таква тактика во "Финска"....
Не сум во тек, што е форава со “Финска“?

Честитки за победата!
преЦедникот со изјава'' 2000 гратис влезници за западна" ...

i sega ke go sporeduvame ovoj tim na vardar so toj od lani? i ova da ne bese mesteno? se nadevam deka poleka zavrsuva debatata okulu timot i igracite, ocigledno ima podobruvanje.

100к на козарот ги победија 17м на Ратклиф :icon_lol::pos:
Сега ако се помине Лозана, одма ќе го шитнат и Донгмо и Мато....така и на времето русинот кога Вардар влезе во групна фаза го шитна најдобриот

Вистина е ова за гратис влезници?
Гратис од гледна точка на клубот. Комити повеќе од 10 години, секогаш ја менаџираат западна трибина и парите од картите одат за групата. Картите беа по 100 денари со членска, 200 без.
Поентата што сака да ја долови е дека клубот инкасирал само од тие 3500 влезници кои го продале за јужна.

Cekaj sto tuka ne e jasno ? Pred dve utakmici ne ti precese toa ? Koj sakase na zapad plakjase karta dali 100 dali 200 zavisno imas ili ne clenska.
Гратис од гледна точка на клубот. Комити повеќе од 10 години, секогаш ја менаџираат западна трибина и парите од картите одат за групата. Картите беа по 100 денари со членска, 200 без.
Поентата што сака да ја долови е дека клубот инкасирал само од тие 3500 влезници кои го продале за јужна.

Не знам како функционира, но по мене секој што е на стадион треба да плати карта и парите да одат во клубот.

Нормално, за запад даде бидат најевтини картите, како и попусти за студенти, малолетни...

И тие "1 000 гости и званици" што ги вика Миленко, треба да платат карта, освен некои службени лица од УЕФА...

Едноставно, одиш на стадион, плаќаш карта, парите во клубот.

Друг муабет е колку е транспарентно трошењето, кој ги троши, како треба да ги троши и сл.

Иако, како и да е, од публика, поради слабата посетеност, многу мали ќе се приходите.

Da imavme asalen napagjac ovie 5 ke go jade ala ala. Mnogu sum pozitivno iznenaden od Manevski ko bik e. Dongmo defanzivno gi izgore a Mato mozese I morase uste eden gol.
gledaj go ubavo prvo poluvreme.

statisticki omeragic moze izigra loso ama ne bese voopsto losh na teren. ne znam, neka kaze nekoj sto igral fudbal ali bar od prenosot izgledase kako da ima solidni dvizenja, vlagase u dueli i sansi i bukvalno za mnogu malku ne doagase do shut ili bese izblokiran, sepak i ovie imaat igraci na mnogu povisoko nivo od bosite ekipi u mkd... iskreno jas sum zadovolen i od prvo kako izigra, vo vtoro ete "mu trgna" mu pomina eden odlicen pas i toa u pad i dade bas centarforski gol se snajde najdobro vo sesnasetnik, sto ne mu e prv pat samo sega i precizen bese... ima instinkt, so vakva energija i inat da igra vo ligata valjda ke iskine... vo mak prvenstvo epten staticen i mrzliv mi deluvase sto strasno me nervirase.

e sega da imame nekoj podobar bi bilo super taka da ako moze da go sitnat jas sum za site pari so gi imaat za zasiluvanja da se vlozat vo eden ama vreden napagac pa neka iskopaat nekoj pomlad za rezerva od mk ligite za bezpari ili minimalno...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom