Фан клуб: РК Пелистер

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.419
Поени од реакции
5.631
Исто и Самоил матер му еба во одбрана :uzi: така треба дрскост и самодоверба на тие години, така се станва голем играч :aplauz: А Хаџиќ ги изненади сите со одлуката на Раул шо го кладена крај и ја реши :cuc:

п.с. Алкалоид мизерни, дојдени за провокации како и секогаш, без чесна игра...

Deksi

Локал патриот
Член од
16 март 2010
Мислења
966
Поени од реакции
1.288
Искрено не очекував само 2 разлика и сам си се чудам како можев да не очекувам, знаејќи го Лазаров дека нема да си дозволи таков блам двапати со ред... Машка игра од двете страни, без тронка пазење едни со други, и кај нас и кај нив многу непотребна глума со мисла да изнудат 2 минути или цвен, премногу. Иначе стварно еве неможам да сфатам толку омраза према Лазаров, јас не се сеќавам на ни една негова изјава или гостување во емисии да има негде ЕДЕН лош збор кажано за Битола или за публиката, напротив секогаш се нај. А и не видов зошто почна по Галевски да се вика и незнам зошто и тој толку се осудува, ако не се лажам 21 година има и ако заминал сигурно од истите причини како и многу други, ради поголема минутажа, услови за развивање итн., не бранам никој, само неможам некако Киро и Галевски да ги клам во ист кош со свињата Борко.

Со 1961 мислам дела ќе ПАДНИ САЛАТА, а тие секако ќе паднат, макар шо психички секогаш се поспремни од нашите ама доволно ќе е и слатко па и со 1 разлика.

Иначе судиите денес КАТАСТРОФА за двете екипи, јас се чудам како се оние судии, па ако ни паднат некои вакви за дербито...ништо нема да ме чуди.

Член од
24 септември 2023
Мислења
78
Поени од реакции
351
И мене навистина не ми е јасно која е причината за толкав хејт кон Лазаров. Можеби некој ќе се фати за тоа зошто не се вратил да заврши кариера во Пелистер, ама го побарал некој, му понудил нешто такво? Не! Тогаш не гледам кај е проблемот.

Член од
9 јуни 2015
Мислења
98
Поени од реакции
146
Срамота е шо овај хејт кон Кире ни го наметнаја од 61ва , заради комплекси шо си имаја тие дека не можеа да се носат со нас и алкалоид и неколкумина малоумни од кај нас то го прифатија...
Најдобрио спортист шо сме го имале во државата кај шо израсна кај нас и заради Х причини не заврши успешно та приказна (мада никогаш не е касно и јас уште вервам дека најдобро решение и за Кире и за нас е да биди во Пелистер) нитуедна провокација од него ,дури на полувреме ојде да се објаснува со дел од навивачите зошто има потреба од се то, настрана во жар и борба на терен шо е темпераментен, ама ние ги напрајвме алкалоид и Кире поголеми душмани од 61ва влечкаро михајло и јаболкаро, луѓе шо 30 години работат против Пелистер... а и за скандирањето против Галецо, резилл

Член од
20 септември 2023
Мислења
440
Поени од реакции
2.407
Срамота е шо овај хејт кон Кире ни го наметнаја од 61ва , заради комплекси шо си имаја тие дека не можеа да се носат со нас и алкалоид и неколкумина малоумни од кај нас то го прифатија...
Најдобрио спортист шо сме го имале во државата кај шо израсна кај нас и заради Х причини не заврши успешно та приказна (мада никогаш не е касно и јас уште вервам дека најдобро решение и за Кире и за нас е да биди во Пелистер) нитуедна провокација од него ,дури на полувреме ојде да се објаснува со дел од навивачите зошто има потреба од се то, настрана во жар и борба на терен шо е темпераментен, ама ние ги напрајвме алкалоид и Кире поголеми душмани од 61ва влечкаро михајло и јаболкаро, луѓе шо 30 години работат против Пелистер... а и за скандирањето против Галецо, резилл
Што се човек нема да прочита од одредени фаци тука, па има ли проблем кај вас, а истиот на било кој начин да не е поврзан со Вардар? Им го наметнале проблемот со Киро бе, а овде на секој пост истиот е пцуен од ваши навивачи и сметан за неспособен, па дури и многу повеќе од навивачи на Вардар.

Член од
30 март 2025
Мислења
10
Поени од реакции
25
Што се човек нема да прочита од одредени фаци тука, па има ли проблем кај вас, а истиот на било кој начин да не е поврзан со Вардар? Им го наметнале проблемот со Киро бе, а овде на секој пост истиот е пцуен од ваши навивачи и сметан за неспособен, па дури и многу повеќе од навивачи на Вардар.
што те чуди? Цела спортска Битола се буди, функционира и заспива со Вардар

Член од
28 септември 2011
Мислења
756
Поени од реакции
1.121
Poke braniteli na kiro i galeco od kolku napisano za utakmicata protiv so bi rekol kiro ednistvenata ekipa so vadi mladi igraci . Neznam dali ne sekavate deka vo sekoja izjava ima nesto potcenuvacki ili nekite da si proznajte . I od nivnata skola so vadat igraci od mladinci i kadeti nasi izgubija 37 pati ova sezona (elate vo alkaloid ako sakate representacija , goleminata na kiro so site so e iskaran)

vasicot

Soli contra omnes
Член од
2 септември 2016
Мислења
933
Поени од реакции
2.181
Poke braniteli na kiro i galeco od kolku napisano za utakmicata protiv so bi rekol kiro ednistvenata ekipa so vadi mladi igraci . Neznam dali ne sekavate deka vo sekoja izjava ima nesto potcenuvacki ili nekite da si proznajte . I od nivnata skola so vadat igraci od mladinci i kadeti nasi izgubija 37 pati ova sezona (elate vo alkaloid ako sakate representacija , goleminata na kiro so site so e iskaran)
go naprajvme kiro i galeco pogolemi od pelister
deksi go “provocirase” da recam da kazi oti ne dojde vo pelister izjavi mu barase sea oti bil hejto na kiro.. oti se kara sekoja utakmica so publikata oti za transparento na juzna sekoj potpis gratis reprezentacija so brat mu zivko go kaznija pelister paricno oti ucenvat igraci da igrat za alkaloid ili nema reprezentacija oti rece ke zavrsi tuka a ne zavrsi tuku klubce si npraj so brat mu zivko ko dojde ovde ceckalica
vo nozete guzva go terase po skali da trca dojde tatko mu da se tepa da go zema nazad vo sv nikole i na krajo izjavi da dava deka cervar go naprajl igrac so treba spomenik da ne treba na kiro da mu naprajme?
a galeco nas barem mozi da ne se aka od zemja ko ke fati topka znam euforija e ok ama se gleda ko ke se smej ironicno i nikoj nema da mu kara
i na krajo od deno ni jas mozam da mu zabranam na nekoj da mu shluka na kiro ni mene nekoj mozi da mi zabrani da karam
samo imajte na um deka borko pazi borko rece oti kiro e ne coek i pak ke recam kiro nikako ne e pogolem od pelister
pozdrav

Последно уредено:

Deksi

Локал патриот
Член од
16 март 2010
Мислења
966
Поени од реакции
1.288
А Киро доживотно ќе биди во репрезентација селекор па така ги врбува или? Ама бил ваков на терен бил онаков, тој си бира начин како ќе ја води екипата, мотивира и како ќе се справува со судиите. Дека нема лоша мисла покажува фактот и атмосферата за репрезентација ко ќе се (слободно прашајте по ракометарите ќе ви кажат)... Реков никој не бранам ама нападите ни се непотребни скрос... Киро бил искаран, на Киро можи да му смета како се овде функционира, услови итн. знаејќи каква кариера и кај се играл, а кај дојде да напрај нешто... Ај еден ден ќе сфатиме...
Автоматски споено мислење:

go naprajvme kiro i glareco pogolemi od pelister
deksi go “provocirase” da recam da kazi oti ne dojde vo pelister izjavi mu barase sea oti bil hejto na kiro.. oti se kara sekoja utakmica so publikata oti za transparento na juzna sekoj potpis gratis reprezentacija so brat mu zivko go kaznija pelister paricno oti ucenvat igraci da igrat za alkaloid ili nema reprezentacija oti rece ke zavrsi tuka a ne zavrsi tuku klubce si npraj so brat mu zivko ko dojde ovde ceckalica
vo nozete guzva go terase po skali da trca dojde tatko mu da se tepa da go zema nazad vo sv nikole i na krajo izjavi da dava deka cervar go naprajl igrac so treba spomenik da ne treba na kiro da mu naprajme?
a galeco nas barem mozi da ne se aka od zemja ko ke fati topka znam euforija e ok ama se gleda ko ke se smej ironicno i nikoj nema da mu kara
i na krajo od deno ni jas mozam da mu zabranam na nekoj da mu shluka na kiro ni mene nekoj mozi da mi zabrani da karam
samo imajte na um deka borko pazi borko rece oti kiro e ne coek i pak ke recam kiro nikako ne e pogolem od pelister
pozdrav
Знајш дека секогаш скоро за се се сложвам со тебе, иначе не наметнувајте теза дека некој рекол дека Киро е поголем од Пелистер, клубот е НАД СЕКОЈ ПОЕДИНЕЦ.

Последно уредено:

Deksi

Локал патриот
Член од
16 март 2010
Мислења
966
Поени од реакции
1.288
Znaci ako ne e dozivotno vo red e taka da gi vrbuva . E dobro vo red ajde izvini kiro poserini se i na gla
Не, туку дека денес Киро е утре не е ми беше муабетот... а ако е така ете не нека пријави клубот нека се спроведи истрага, ете не е појќе Мукаетоф претседател.

Kajgana Shop

На врв Bottom