Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
7 април 2025
Мислења
19
Поени од реакции
62
Ako ja pogodam Bolonja - Napoli 0-2 gola, najdobar tipster sum na cel balkan za izminatava nedela od prvi do 7mi April.
I ke osvojam nagrada 50 evra.
17 pogodeni tipovi od vkupno 21.

P.S nikogas ne sum ucestvuval vo natprevaruvanjevo, za prv pat pocnav sea od prvi April.

Nebitno dali ke ja pogodam Bolonja Napoli i dali ke osvojam 50 evra.
Sakam da kazam, apperciate greatness.
Screenshot_2025-04-07-22-00-30-989_com.android.chrome.jpg

Член од
11 мај 2024
Мислења
97
Поени од реакции
241
Ako ja pogodam Bolonja - Napoli 0-2 gola, najdobar tipster sum na cel balkan za izminatava nedela od prvi do 7mi April.
I ke osvojam nagrada 50 evra.
17 pogodeni tipovi od vkupno 21.

P.S nikogas ne sum ucestvuval vo natprevaruvanjevo, za prv pat pocnav sea od prvi April.

Nebitno dali ke ja pogodam Bolonja Napoli i dali ke osvojam 50 evra.
Sakam da kazam, apperciate greatness.
Прегледај го приврзокот 448079
Со твоите типови можеш само едно дилдо да освоиш како награда од форумот.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.285
Поени од реакции
18.563
Морам ова да го споделам :pos: :(

Ми праќа другар код да му уплатам вчера во Спортлајф.
Вака отприлика се одвива конверзацијата:
- од колку почнуваат, не знам дали ќе стигнам
- двете ЛШ утакмици ги имам играно ми вели
- ОК, ќе стигнам.

И така одам 8 20 некаде у кладилница и го диктирам на госпоѓата кодот:

197491

Го чука листот ми вели 100 денари, давам, го земам листот. Погледнувам онака набрзина гледам двете ЛШ утакмици нешто пишани миксани типови. ОК си велам ова е, ми рече двете од ЛШ ги пишал само.

Се брзам, па му велам само ти уплатив (не му сликам листот), одам дома, земам кола, го земам од дома и одиме во кафана.

Некаде околу 9 часот кога почнаа седнавме. По патот ми расправа дека мисли оти Барса ќе ги скрши на Дортмунд, а и двете (т.е Барса против Дортмунд и ПСЖ против Вила) ги играл точен резултат.

Седнуваме, му давам листот се фаќа за глава:
- Абе ова не е мојот лист ми вели. Јас ги играв точен резултат, Барса 4-0 и ПСЖ 3-1.

Сфаќам дека госпоџата на шалтер згрешила некоја цифра од кодот и излегол некој друг лист, што баш случајно бил само со двете ЛШ утакмици (Барса беше пишана х-1 и 2-4, а ПСЖ Т1 1+Iпп и 2+IIпп).

Ок велам нек си еба матер, секако нема да излезе.

Fast forward 2 часа подоцна, гледам на резултати, Барса само што заврши 4-0, гледам ПСЖ 2-1, 90+3. Во иста секунда светна 3-1 и светна за крај :facepalm::sramezliv:

Од редот верувале или не...

Едит: Во време на уплатата го немав овој принт скрин кај мене, ми го прати само кодот зумиран, па немав појма што се играни утакмиците, ниту за колку е играно. Отпосле му кажав да го направи овој принтскрин за да одам на овие на шалтер да им мрмкам :pos:

Еве што имав во време на уплатата:
Messenger_creation_CF968D1B-DD00-4CE5-A40A-BF7F7EB7B471.jpeg

Член од
12 мај 2014
Мислења
1.239
Поени од реакции
3.027
Морам ова да го споделам :pos: :(

Ми праќа другар код да му уплатам вчера во Спортлајф.
Вака отприлика се одвива конверзацијата:
- од колку почнуваат, не знам дали ќе стигнам
- двете ЛШ утакмици ги имам играно ми вели
- ОК, ќе стигнам.

И така одам 8 20 некаде у кладилница и го диктирам на госпоѓата кодот:

197491

Го чука листот ми вели 100 денари, давам, го земам листот. Погледнувам онака набрзина гледам двете ЛШ утакмици нешто пишани миксани типови. ОК си велам ова е, ми рече двете од ЛШ ги пишал само.

Се брзам, па му велам само ти уплатив (не му сликам листот), одам дома, земам кола, го земам од дома и одиме во кафана.

Некаде околу 9 часот кога почнаа седнавме. По патот ми расправа дека мисли оти Барса ќе ги скрши на Дортмунд, а и двете (т.е Барса против Дортмунд и ПСЖ против Вила) ги играл точен резултат.

Седнуваме, му давам листот се фаќа за глава:
- Абе ова не е мојот лист ми вели. Јас ги играв точен резултат, Барса 4-0 и ПСЖ 3-1.

Сфаќам дека госпоџата на шалтер згрешила некоја цифра од кодот и излегол некој друг лист, што баш случајно бил само со двете ЛШ утакмици (Барса беше пишана х-1 и 2-4, а ПСЖ Т1 1+Iпп и 2+IIпп).

Ок велам нек си еба матер, секако нема да излезе.

Fast forward 2 часа подоцна, гледам на резултати, Барса само што заврши 4-0, гледам ПСЖ 2-1, 90+3. Во иста секунда светна 3-1 и светна за крај :facepalm::sramezliv:

Од редот верувале или не...

Едит: Во време на уплатата го немав овој принт скрин кај мене, ми го прати само кодот зумиран, па немав појма што се играни утакмиците, ниту за колку е играно. Отпосле му кажав да го направи овој принтскрин за да одам на овие на шалтер да им мрмкам :pos:

Еве што имав во време на уплатата:
Прегледај го приврзокот 448478
Болеше кога те тепаше? :D

Kajgana Shop

На врв Bottom