Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Последна година му е на колеџ, од мај натаму ќе биде слободен и ќе може да игра за Македонија. Лани се пријави и за драфтот во НБА али се откажа за да игра уште една година на колеџ.Значи овај може да го добиеме како репрезентативен играч доколку најде клуб и се врати да игра во Европа?
и Ангел Кечовски мислам игра во Америка, само нз дали има некоја добра статистикаПоследна година му е на колеџ, од мај натаму ќе биде слободен и ќе може да игра за Македонија. Лани се пријави и за драфтот во НБА али се откажа за да игра уште една година на колеџ.
Toa beše najgolemata greška vo istorijata na mak košarkata, duri pološa od promenata na Marin posle Evropskoto.Како пеце национале го смени човеков и го постави србиноски полтронот на секторски место (а и сега е спортски директор кај перо четничког), нек ден не видовме. Не дека можеби репрезентацијата ке ни беше подобра, ама немаше вакво проклетство да имаме.
www.telegraf.rs/amp/sport/kosarka/4060369-kakvo-priznanje-aleksandar-dzikic-dobija-odren-casti-drzave-gruzije
Полска иде секако како домаќин,така да ние требаше пред Естонија да завршиме.
Истово го помислив. Ние со него Белгија ја победивме дома и на гости ја растуривме Белорусија. Кога ќе видам дека Исланд и Шведска отидоа на ЕП, а скандинавците се дупка во кошарка и плус Португалија која до пред некоја година даваше 40-50 коша, срам ме фаќа.Како пеце национале го смени човеков и го постави србиноски полтронот на секторски место (а и сега е спортски директор кај перо четничког), нек ден не видовме. Не дека можеби репрезентацијата ке ни беше подобра, ама немаше вакво проклетство да имаме.
www.telegraf.rs/amp/sport/kosarka/4060369-kakvo-priznanje-aleksandar-dzikic-dobija-odren-casti-drzave-gruzije
Хрвативе ќе ни прават друштво.