Кошаркарска репрезентација на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Христов
  • Време на започнување Време на започнување
Значи овај може да го добиеме како репрезентативен играч доколку најде клуб и се врати да игра во Европа?
Последна година му е на колеџ, од мај натаму ќе биде слободен и ќе може да игра за Македонија. Лани се пријави и за драфтот во НБА али се откажа за да игра уште една година на колеџ.

Последна година му е на колеџ, од мај натаму ќе биде слободен и ќе може да игра за Македонија. Лани се пријави и за драфтот во НБА али се откажа за да игра уште една година на колеџ.
и Ангел Кечовски мислам игра во Америка, само нз дали има некоја добра статистика

Како пеце национале го смени човеков и го постави србиноски полтронот на секторски место (а и сега е спортски директор кај перо четничког), нек ден не видовме. Не дека можеби репрезентацијата ке ни беше подобра, ама немаше вакво проклетство да имаме.

www.telegraf.rs/amp/sport/kosarka/4060369-kakvo-priznanje-aleksandar-dzikic-dobija-odren-casti-drzave-gruzije

Se sććć
Како пеце национале го смени човеков и го постави србиноски полтронот на секторски место (а и сега е спортски директор кај перо четничког), нек ден не видовме. Не дека можеби репрезентацијата ке ни беше подобра, ама немаше вакво проклетство да имаме.

www.telegraf.rs/amp/sport/kosarka/4060369-kakvo-priznanje-aleksandar-dzikic-dobija-odren-casti-drzave-gruzije
Toa beše najgolemata greška vo istorijata na mak košarkata, duri pološa od promenata na Marin posle Evropskoto.

Испаднавме ние од игра за Евробаскет после поразот од Естонија.

Истово го помислив. Ние со него Белгија ја победивме дома и на гости ја растуривме Белорусија. Кога ќе видам дека Исланд и Шведска отидоа на ЕП, а скандинавците се дупка во кошарка и плус Португалија која до пред некоја година даваше 40-50 коша, срам ме фаќа. :facepalm: Хрвативе ќе ни прават друштво.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom