Miss Paranoia

Пол
Женско

Заследени членови

... и 5 други.

Трофеи

 1. 20

  Машина

  1000 пораки? Импресивно!
 2. 25

  Сунѓер

  Вие сте вистински сунѓер за допаднати мислења. На вашата сметка успеавте да запишете дури 750 допаѓања. Форумџиите тука едноставно ве обожаваат. Како награда за квалитетната содржина, добивате 25 поени.
 3. 20

  Идол

  Вашата содржина им се допадна на повеќе од 500 членови. Вие станувате вистински идол на нашиот форум.
 4. 20

  Форум легенда!

  Вашата содржина привлече 200 допаднувања, продолжете така.
 5. 10

  Несопирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме дека за ова ви беше потребен повеќе од 1 ден!
 6. 15

  Куќата части

  Вие сте вистински ловец на трофеи. Собравте повеќе од 60 поени и заработено 20 допаднувања. Поради тоа, добивате 15 наградни поени од "куќата".
 7. 10

  Им се допаѓам!

  Вашите мислења им се допаднале 50 пати на останатите членови!
 8. 25

  Староседелец

  Честитки! Три години Кајганџија. Добивате 25 поени.
 9. 5

  Зависник

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!
 10. 7

  Среќна седмица!

  Трофеј кој се освојува после 7 дена членство, 7 напишани пораки и 7 допаднати мислења.
 11. 2

  На некој му се допаѓате

  На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!
 12. 15

  Годишнина

  На нашиот форум сте регистрирани точно 1 година. Како награда за верноста добивате 15 поени.
 13. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.
На врв Bottom