Нешто што не ви се исполнило

• Креатор на темата Креатор на темата cherrykiss
  • Време на започнување Време на започнување
Имав желба да студирам журналистика, ама сепак студирав друго. Имав желба да отидам Америка, ама и таа не си ја исполнив. Сега желба ми е да патувам со авион.:vozbud:

Имам преголема желба за астронаут, но за жал нема да ми се исполни тоа :(

Ја многу сакав како мала куќа за барбики,ама немав :(
Инаку сеа сакам неколку концерти од бендови што не постојат,ама штета нема да ги гледам никад :(

jas sakam da skoknam bandji...neostvarena zelba mi e toa i se nadevam deka ke si ja ostvaram nekogas

pa....mn.raboti ne mi se ostvarile no se nadevam deka ke mi se ostvari da planinaram :) i da ziveam vo los angeles

Одсекогаш сакав да станам Co pilot. Штета, станав помошник бравар. :)

Една желба која нема никакви шанси да ми се оствари е да иам помал брат или помала сестра...Моите не сакаат уште едно дете, плус стари биле...А ја од коа им кукам по дома да не бидам ја најмалиот, да има некој помал и до мене...Ама ништо...

Луѓето да станат похумани.Тоа да ми се исполни и можам мирно да си заминам.

Нај тажна работа шо не ми се исполнила е да не одам на концерт на бабата шо ја имам ставено на сликата.
:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Прва неисполнета желба ми е да се запознаам со Axl Rose (што не верувам дека ќе ми се оствари некогаш оваа желба:zid:), да чувам куче дома ( живеам во стан и моите не ми дозволуваат да земам куче:star:) се надевам оваа желба ќе ми се исполни... и третата желба исто што е помалку веројатно дека ќе се исполни е да одам да прошетам низ New York и London.

Да одам на натпревар на Манчестер али да се надеваме дека некогаш ке ми се исполни таа желба.....

Neosvarena zelba mi e da otidam na ekskurzija vo Italija, u treta sredno koga trebase da odime ne zafrkna tipot od agencijata koja ja organizirase ekskurzijata ali aj se nadevam deka ke imam druga prilika da odam u Italija

Имам преголема желба за астронаут, но за жал нема да ми се исполни тоа :(

Иста желба имаме..

И јас имам иста желба ко вас,ама ќе видиме,можда ќе бидит некогаш...
Иначе,сакам и брат,ама мојве дома не сакет,па така ништо од то...

Да одам на натпревар на Манчестер али да се надеваме дека некогаш ке ми се исполни таа желба.....

!!!Дофивотна желба.Паричка по паричка ќе собирам(веќе собирам)за да отидам еднаш на Олд Трфорд.Сакам дрес Манчестер,но поради фамилијарни причини не ми е дозволено.Барем фудбал имам:toe:Сакам да бидам во војна.Сакам да имам рап група.
Одсекогаш сакав да свирам тапани,но ништо.Сакам да ја најдам таа вистинска личност за која мечтаам постојано.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom