- Член од
- 5 февруари 2007
- Мислења
- 10.706
- Поени од реакции
- 13.378
Не знам за страна, но откако го затворија Bookdepository и нашите пошти ми испогубија пратки од Awеsome books се префрлив на Kindle и прозорците на можностите да читам на англиски ширум ми се отворија.Зарем не беше испораката од AwesomeBooks £3 порано, без разлика колку книги и да порачаш, или грешка сум? Сакав да порачам некои користени книги пред недела дена, ама гледам дека наплаќаат по £4 shipping за секоја книга, што испаѓа дека испораката понекогаш е поскапа од некои книги (настаро). Штета што Book Depository ја затворија, немаа нешто многу избор, ама секогаш навреме ги добивав книгите и цените беа доста пристапни.
Доколку знаете некоја друга страна за книги на англиски, ве молам споделете. Фала.
Провери ја Betterworldbooks, функционира исто како бук депозитори со бесплатна испорака по пошта. Само што доставата си е влезена во цената и мислам дека нема да ти смени ова финансиски.Зарем не беше испораката од AwesomeBooks £3 порано, без разлика колку книги и да порачаш, или грешка сум? Сакав да порачам некои користени книги пред недела дена, ама гледам дека наплаќаат по £4 shipping за секоја книга, што испаѓа дека испораката понекогаш е поскапа од некои книги (настаро). Штета што Book Depository ја затворија, немаа нешто многу избор, ама секогаш навреме ги добивав книгите и цените беа доста пристапни.
Доколку знаете некоја друга страна за книги на англиски, ве молам споделете. Фала.
Добра и тешка графичка новела за читање... Поготово по втор пат ако планираш да ја читаш, стилот на цртање а и самата приказна се тешки, затоа. Ако сакаш и други препораки за графички новели на македонски јазик слободно кажи ми.
Ми "подметнале" фалш копија од Тунел,
Ако ти врши работа, кажи ми кои страници ти фалат, ќе ти ги скенирам и испратам.Ми "подметнале" фалш копија од Тунел,
6-7 страници се празни неиспечатени.
А ептен се израдував дека го најдов ова издание од Табернакул.