A1 TV кабелска телевизија (Blizoo/Cabletel/Vip TV) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Xak
  • Време на започнување
Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.471
Поени од реакции
813
Супер си беше ама чисто сумљам дека ќе го вратат назад...Отишло у неповрат :))))

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.665
Поени од реакции
8.095
Мислиш? :( Јас цело време се надевам дека ќе го пуштат.:tvg:
Не верувам дека ќе го понудат во Македонија преку оператор зошто не им се исплати поради тоа што нема македонски превод. За со англиски, хрватски, турски превод не мора и преку оператор да плаќаш.

Член од
16 јануари 2018
Мислења
201
Поени од реакции
57
Pocituvani ajde so sreka neka nie konecno.
Posle tolku godini povtorno gi vratija eurosport1 I eurosport2 tlc discovery chanel moze se opametile znam poleka no sigurno I sport klub kanalite ke gi vratat

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.665
Поени од реакции
8.095
Posle tolku godini povtorno gi vratija eurosport1 I eurosport2 tlc discovery chanel moze se opametile znam poleka no sigurno I sport klub kanalite ke gi vratat
Таман да си гледате Australian open тенис полуфинале и финале.

Никаде не најдов да пишува дека ги вратиле.

Последно уредено:

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Како да ги најдеме?

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

saskon

Член од
22 август 2008
Мислења
2.231
Поени од реакции
5.464
Еуроспорт касни во реално време 7-8 секунди, гледам на сајтот на АО каде излегува резултатот. Кај некои (диви) касни по цела минута :).
Како да ги најдеме?

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
Зависи од телевизорот, кај мене сама се ажурира листата. Прескенирај и треба да ти излезат каналиве.

Ф

Флеш

Гостин
Posle tolku godini povtorno gi vratija eurosport1 I eurosport2 tlc
Да запалиме свеќа у црква е иронијата:LOL: Намерно држеа . Ама пази сега шо е глупото. Зошто СпортКлуб не ги стават исто ? Народов повеќе сака СпортКанали од документарци . Еуроеспорт ми е мртов канал веќе ,боље ќе беше СпортКлуб сепак

Kajgana Shop

На врв Bottom