Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Ако некој овде се надева дека утре ќе ја тепаме Швајцарија нека почни од среда безбол да гледа место ракомет.
Нема шанса ќе ни дупнат глата и тие над 7-8 сигурно .
Бато, за кај сакаш да ти купам карта, Јенкис или Кабс?
Нема да боли без гајле
Автоматски споено мислење:

Стара песна увек, не знаеме да доведеме натпревар до крај

Последно уредено:
Лазаров мести утакмици, нема друго објаснување. 200 гола имаме примено коа играме без голман, не знам зошто се упорни со тоа

Бато, за кај сакаш да ти купам карта, Јенкис или Кабс?
Нема да боли без гајле
Автоматски споено мислење:

Стара песна увек, не знаеме да доведеме натпревар до крај
Брат за Јенкис сум , земи ми и палка жити све , капче имам

Минута молчење за тие што очекуваа дека ќе не згазеле утепанициве :D
Им се погоди таа со Франција.

Лазаров ќе ја шитнете со тоа што не му игравме фластер на дедо Шмид, 100 гола ни даде. Срамотилаци.
Ја извадивме некако, иако заслужено требаше да победиме. Митев одличен, Јагуриновски херој на крајот, Томовски и Кизиќ со одлични интервенции.
Среќа што не свирнаа фаул од Тале врз шутерската рака на швицарецот во последната нивна акција :D

И нас сонце да не угре упм да си јадам курот шо уста ќе бев :icon_mrgr: Баш ми се напрај ќеф за момците. Нека одат сеа нека земат изјава од торкото да напрај една анализа да му ебам носо како бурџ калифа шо е…. Целта исполната бравоо момци :oeoeoe:

Ај на здравје победа. 9-та наша на Европските и сосема солидна партија наша. Првото полувреме за мерак изиграно. Шмид пушииии!!! Кој антиклимакс е тоа што го прогласија за играч на натпреварот, ама нема везе.

Минута молчење за тие што очекуваа дека ќе не згазеле утепанициве :D
Им се погоди таа со Франција.

Лазаров ќе ја шитнете со тоа што не му игравме фластер на дедо Шмид, 100 гола ни даде. Срамотилаци.
Ја извадивме некако, иако заслужено требаше да победиме. Митев одличен, Јагуриновски херој на крајот, Томовски и Кизиќ со одлични интервенции.
Среќа што не свирнаа фаул од Тале врз шутерската рака на швицарецот во последната нивна акција :D
Јас брат се префрлам на безбол ,доста е од ракометот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom