Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да да, судиите се криви што ги однесоа со намерни фаули последни 3 минути 10 пати на слободни. Ама секако, универзумот е против србите.23 слободни Лејкерс у задња, наспроти 2 на Торонто.
Рејџ моуд ON
23 slobodni nasproti samo 2 za protivnikot vo zadnja cetvrtina e tragicno i smesno vo sekoj univerzumДа да, судиите се криви што ги однесоа со намерни фаули последни 3 минути 10 пати на слободни. Ама секако, универзумот е против србите.
Може23 slobodni nasproti samo 2 za protivnikot vo zadnja cetvrtina e tragicno i smesno vo sekoj univerzum
Smesno e ova da se kaze deka e slucajnost i ete taka ispadnalo, za 12 minuti samo 2 slobodni nekoj da sutira, drug tim 23, poocigledno od ova i ne moze da bide.
Dobro de, koj ja negiral ovaa sudiska bruka, ja sigurno ne, ko i onaa od vecerva, takov statisticki podatok e sramen, ne moze da e objektiven, ne gledame od vcera kosarka, samo so naklonetost na sudii kon eden tim moze tolkava razlika vo slobodni da ima vo finalna cetvrtina, ne znam sto e cudno toa sea, smesno e, ko i ocigledniot faul nad lebron tuka, od minatata sezona patem.Може
Ја гледаше утакмицата па што вака паметуваш или доволна ти е бесната изјава на оној скапанион тренер на Торонто?23 slobodni nasproti samo 2 za protivnikot vo zadnja cetvrtina e tragicno i smesno vo sekoj univerzum
Smesno e ova da se kaze deka e slucajnost i ete taka ispadnalo, za 12 minuti samo 2 slobodni nekoj da sutira, drug tim 23, poocigledno od ova i ne moze da bide.
Dva pati ja gledav, zasto znaev deka ednas nema da bide dovolno za da se nosam so dobropoznatata forumska stekpertiza. Sve jas na tebe da ti iznaebam. Ajde dobro ke ti veruvame deka opravdano e i logicno e sve toa sto se desi, edniot tim 23 slobodni, drugiot samo 2, vo posledna cetvrtina, bas sega se pogodilo, ona ocajno sudenje koe se kritikuva veke so godini, bas sega da bilo objetkivno, realno, i bas taka trebalo da ispadne ko sto ispadnalo.Ја гледаше утакмицата па што вака паметуваш или доволна ти е бесната изјава на оној скапанион тренер на Торонто?
Урко, мислам дека те прашав баш очигледно прашање, дали ја гледаше утакмицата или ставот ти е базиран врз основа на плачењето на тренерот на Торонто? Еве јас не ја гледав ама не се осудувам да објаснам дали било правилно или не затоа што НЕ ЗНАМ. Ете Ватрен вика дека на крај 10 фаули им направиле за да пуцаат слободни, и што е тука проблемот? А судењето генерално е лошо, да, се слагам за тоа.Dva pati ja gledav, zasto znaev deka ednas nema da bide dovolno za da se nosam so dobropoznatata forumska stekpertiza. Sve jas na tebe da ti iznaebam. Ajde dobro ke ti veruvame deka opravdano e i logicno e sve toa sto se desi, edniot tim 23 slobodni, drugiot samo 2, vo posledna cetvrtina, bas sega se pogodilo, ona ocajno sudenje koe se kritikuva veke so godini, bas sega da bilo objetkivno, realno, i bas taka trebalo da ispadne ko sto ispadnalo.
I sekako site tuka znaeme deka dokolku bese obratno, stavot ke ti bese ist, nisto cudno nemase da ima tuka, i nemase da vredi voopsto i da se debatira za istoto.
Gledajki ja tabelata, logicen razvoj e ova na nastanite, koga ke ima sansa, ke se gura Lejkers, i sam znaes deka finansiski gubi ligata ako Lebron kako brend i Lejkers kako brend ne se del od .... plej in-ot. Do tamu se doeni rabotive momentalno, toa da im visi, posle mikimaus titulata vo Vegas dnoto go opipaa.
Ne se problem faulite na lejkers tolku, kolku sto e problem sto ovie dobile samo 2 slobodni frlanja, daj be covek, znaes kolku eftini fauli nekad dobivaat igraci sto se zastiteni, narocito Lebron, ako se vodime spored bilo kakov kriterium, samo 2 slobodni da dobies vo resavacka cetvrtina samo po sebe e somnitelno, narocito ako protivnikot dobil 23.Урко, мислам дека те прашав баш очигледно прашање, дали ја гледаше утакмицата или ставот ти е базиран врз основа на плачењето на тренерот на Торонто? Еве јас не ја гледав ама не се осудувам да објаснам дали било правилно или не затоа што НЕ ЗНАМ. Ете Ватрен вика дека на крај 10 фаули им направиле за да пуцаат слободни, и што е тука проблемот? А судењето генерално е лошо, да, се слагам за тоа.
Абе Ацо 91-во годиште, не глеаш му контрам намерно на Урко и го нервирам?
Абе детенце дај не сери и земи порасни,само паметен се правиш за се ти си во право,олабави малку на распуст си земи излези прошетај со другарчињата.Абе Ацо 91-во годиште, не глеаш му контрам намерно на Урко и го нервирам?
Е сеа кога веќе го стави видеото да не бидам чобан и го изгледав цело иако горе напоменав дека ја немам гледано утакмицата и не коментирам пошо не знам и може да ти кажам пар работи:
1. Кога го гледаш Трки ака Хит Чек имај на ум дека ги мрази Лејкерс од дното на душата. Ти кажувам зашо го знам лично дечкото така да вакви видеа ќе ти праи до утре.
2. Од ова видео јас 2 фаворизирачки моменти за Лејкерс гледам, едниот е кога Принс го гурна играчот на Торонто и требаше да биде свирен фаул, другиот момент е ова Берет кога му ја избива од раце на тој од Лејкерс. Ова што се бламирал дека тоа првото на Ривс не е фаул или дека Дејвис флопнал тоа може на пациенти како тебе да објаснува а не на некој што играл кошарка. Па гледај го Берет дека се движи и сака блок да направи, што сакаш да му судат?? Да, Дејвис си го долови тоа театрално ама дека беше у напад беше и никој не го тераше Берет да трча по Дејвис. Тоа на Ривс првото е чист фаул и преочигледен контакт на првиот чекор ама за Ацо91 и Трки тоа не е фаул. Ела оди во трк напрај промена и нека те закачи како што го закачи овој па ќе праиме муабет.
У принцип многу досаѓање за една обична регуларна утакмица од страна на небитна екипа со уште понебитен тренер со зажарени очи, да му ја ебам комплетната селска фамилија јас на него.