Македонија на FIFA ранг листата (Aвгуст 2008 - место 54)

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
bravo bravo za nas uste da gi pobedime izraelcite i se ke e super!!! dobro mesto ke bideme.i imam zelba za slednite kvalifikacii da se padneme so italija ajdeeeeee:pos2:

Член од
30 октомври 2007
Мислења
137
Поени од реакции
0
Е сега со оваа победа над хрватска сигурно ке се качиме повисоко на ранг листата, бидејќи хрватска е најдобра во нашата група така да очекувам добар скок.Се надеваме и на победа над Израел и на високо место на ранг листата да го завршиме овој квалификациски циклус.

Член од
8 јуни 2006
Мислења
131
Поени од реакции
1
Ti stvarno imas bujna fantazija!! Ghana na svetsko go zgazi Brasil, Breg na slonova ke ne masakriraat, Columbia ima mnogu jak tim, Ecuador se jaki samo so nas se zaebavaa, Egypt se afrikanski sampioni, Grcija e evropski prvak, Avstralija ke ne smackaat i Senegal ke ne pobedi! Taka ...
P.s Moe mislenje!
Абе ти за македонија си или?

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
abe on neka si misli taka makedonija ima dobar tim samo treba da se uigraat dobro fudbalerite i so dobra taktika dobri rezultati! ali nie treba da si gi bodrime bes razlika dali pobedile ili izgubile a ne da davame tuka pesimisticki izjavi! stanuva zbor za reprezentacija gordi treba da sme pa duri i ako sme posledni na lista:pipi:

V

Viktoranius

Гостин
Другар, беј не се пези дека појаки од Грција...Брегот на слоновата коска се професионалци за нас.....Шкотска ја победи на Франција...нема шанси да сме појаки од тие.

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
и Австралија исто се мн јаки за нас ама да се надеваме дека ке бидеме под 50!

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Кој се јаки бе?! Хрватска 10место ја тепавме...Англија кога беа меѓу топ5, нерешено на нивни терен. Нека дојдат у Скопје Шкоцка, Еквадор, Гана...а посебно Грција!! па ке видиме кој е појак.

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Албанија пред нас?
Кипар?
Канада?
Молдавија?
ИРАК? (уште се игра фудбал со бомби место топка?)
и..
Барем уште 2-30 во овие пред нас...

WTF!

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Не, колега... не.

Ова е појако

73 St. Vincent and the Grenadines42824

75 FYR Macedonia423-8
-32

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Овие не знам да ги најдам на глобус, којзнае дали имаат држава уствари дали имаат свој стадион? Ало Свети Петар, кај ќе одиме вака во Европа?!?!?!?

Се надевам дека на најновата листа која излегува за 3 дена, дека ќе се најдеме барем пред овие Сент незнам кој.

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Не ги знаеш овие? ц ц ц ц ц ц ц Срам да ти е...
(
п.с. во позадина гледајте ја милионската публика...
п.п.с. државата(те) има(ат) 120.000 жители
)

Сакавме да играме пријателска кога беше слободниот термин од ФИФА, но за жал таа недела немале брод од островов.... Ништо да беше наредната недела... можеби :(

Дефинитивно.... катастрофа ни е моменталниот рејтинг...

V

Viktoranius

Гостин
Не, колега... не.

Ова е појако

73 St. Vincent and the Grenadines42824

75 FYR Macedonia423-8
-32

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Овие не знам да ги најдам на глобус, којзнае дали имаат држава уствари дали имаат свој стадион? Ало Свети Петар, кај ќе одиме вака во Европа?!?!?!?

Се надевам дека на најновата листа која излегува за 3 дена, дека ќе се најдеме барем пред овие Сент незнам кој.
Сега со поразот од Израел на кое место сме?

Офтопик-Абе Јове да те прашам, што тоа долу Карл флечер на кајгана? Тоа нели е тој фудбалерот од Тим од соништата?
Се извинувам за офтопикот.:wink:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.541
Поени од реакции
5.528
Англија се рангирани 11 - Македонија 75
Македонија ги победи дома Хрватска со 2-0 а Англија губи дома од Хрватска со 0-2 ...(во моментов) :uvo:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Сега со поразот од Израел на кое место сме?

Офтопик-Абе Јове да те прашам, што тоа долу Карл флечер на кајгана? Тоа нели е тој фудбалерот од Тим од соништата?
Се извинувам за офтопикот.:wink:
Да, Карл Флечер сум јас. Потајно постирам на кајгана.

Македонија со последниве добро одиграни утакмици ќе рипни 10тина места на табелата.

Kajgana Shop

На врв Bottom