Психолошки IQ тест

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
За тие што извадиле повеќе од 130 препорачувам да се тестираат на следен тест на Менса Македонија. Ифно има овде: http://www.mensa.org.mk/

На овај 134...на друг ми има излезено 137...а на трет 124...и ај сеа:toe::toe::toe:
А баш сакам кога ке прават во Прилеп тест од Менса да видам реално колку ми е...интелегенцијата:wink:А и нели имаше повеќе видови скали на мерење...пример истиот тест според една да ти покажува 123 на друга 130 а на третата 135????

На овај 134...на друг ми има излезено 137...а на трет 124...и ај сеа:toe::toe::toe:
А баш сакам кога ке прават во Прилеп тест од Менса да видам реално колку ми е...интелегенцијата:wink:А и нели имаше повеќе видови скали на мерење...пример истиот тест според една да ти покажува 123 на друга 130 а на третата 135????
Од Менса се имам тестирано и знам дека е баждарен од најдобри сведски психолози во светот и на над 200000 дуси. Така да доколку сакас да ја знаеш вистината прати кога имаат тестирања Менса во твојот град.

Ова www.mensa.hr не ми е многу верно,еве мене што ми излезе...

Vas IQ bi mogao biti oko: 144

Ovo nije službeni rezultat, te ga ne možete koristiti kao takvog.
Ako vas zanima točan IQ, pozivamo vas na službeno testiranje.

Ако е точно ова,треба под Хитно да ме зема таму...:vozbud::vozbud::pos2::pos2:

еее а мене ми беше страв да го праам:pos2::pos2: добро е 108 колку толку задоволна! останативе све се паметни брееее:wink:

Пушењето го намалува коефициентот на интелигенција Напишано од Simona 13.08.2008. Истражувањето на американските научници од универзитетот во Мичиген покажало дека долготрајното консумирање на тутунски производи го намалува коефициентот на интелигенцијата, што е спротивно на раширеното верување дека цигарите на пушачите им помагаат да се сконцентрираат.

ете зашо иам 108 а не повеќе беее:pos2:

Направив повеќе различни тестови на еден имав на првиот имав 121, на вториот 119, на третиот 126 и на четвртиот 129. Ги собрав и ги поделив со 4 и ми испадна 123,75 доста добро иако велам самиот. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom