- Член од
- 24 септември 2023
- Мислења
- 1.358
- Поени од реакции
- 2.097
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Baksi -16.5 Прегледај го приврзокот 401142

Ajdee Klipersi isposhtovajte me barem ednas ovaa sezona, ve molam.
Прегледај го приврзокот 401168

Пошто игра за забава (задоволување на болеста наречена зависност)@LesterBoMccaleb
Пријателе еден добро намерен совет. Ти оди НБА, имаш познавање и ја пратиш.
Зошто играш филипинци и остали лиги.
Терај си само НБА батали тоа срањето останато.

)Пошто пратиш одбојка да те прашам, ти фаќа око Трентино-Перуџа 45.5+ прв сет 1.80? Или можда бољи Пјаченца-Цивитанова прв сет 45.5+?Odbojka ,svedsko klubsko prvenstvo zeni
Vakifbank - Ezcachibasi 45.5+ poeni prv set 1.72, sportlife
Ок Ставро.Не мисли по толку, ќе се повредиш, ќе треба твоите по доктори да трчаат.
Нема кворум брат,ајде ако има луѓе може да направиме,јас идам на скијање од 21 до 27 декември, после тоа може кога сакате.@BigМас Baki do kade e klagja kafana?![]()

pishi mi poraka.Нема кворум брат,ајде ако има луѓе може да направиме,јас идам на скијање од 21 до 27 декември, после тоа може кога сакате.
Еве јас и ти сме за ,нека се пријави и некој друг ако сака, @LesterBoMccaleb пиша дека ќе доаѓа пред нова во Македонија па нека повели и он.
ДОБРЕДОЈДЕНИ СЕ СИТЕ ОД ТЕМАВА,ТЕМАТА НБА,ЕВРОЛИГА !!!
ИСТИТЕ 10-15 ДУШИ СМЕ![]()
Да имаше мадиња НЕКОЈ тука да ја уплати X сега минус 500 еур ќе беше. Арно ама има НЕКОЈ тука шо сака само да џавка и да набедува други да уплатат нешто шо нема смисла.
Ок ја даде Х,добро е што на втора уплата си ја закачил,да потраеше серијата уште 4,5 кола друг муабет ќе беше.Ете ја Јунајтед Х на 5.75 квота. За 1000 5750 а потрошени 1500.
Али ок играјте кошарки на плус подобро е
За повеќе математички совети следете ме на Твитер
1. Дали ја уплаќаше?Ете ја Јунајтед Х на 5.75 квота. За 1000 5750 а потрошени 1500.
Али ок играјте кошарки на плус подобро е
За повеќе математички совети следете ме на Твитер
Ок ја даде Х,добро е што на втора уплата си ја закачил,да потраеше серијата уште 4,5 кола друг муабет ќе беше.
1. Дали ја уплаќаше?
2. Зошто не излезе X досега и колку уплати од 1 коло до денес 12 коло?
За повеќе логички одговори, одбегнете Кајгана форум.
Муабетот е само за Јунајтед кој нема 15 пати одиграно нерешено. Наредни 4 натпревари ги игра со изедначени противници па затоа реков дека има шанса за една да излези нерешено. Нерешеното на овие натпревари ќе биде 3.5 или повисико.
На последниот влог од 2000 евра имаш добивка 7000 и данок на 5000 што значи 750. Вкупен влог 3750, добивка 6250, заработка 2500 или 66%
На долга прогресија од 2кв никој не може да биди во добивка