Aко е ова сајтот има таму цена.Kolku se plaštaet tie listi ako ne e tajna? 100 pati imam čueno za taa tvviet lista.
Aко е ова сајтот има таму цена.Kolku se plaštaet tie listi ako ne e tajna? 100 pati imam čueno za taa tvviet lista.
Го има, во Скопје фолдеротНеотек веќе го нема на страната на АВМУ претпоставувам за брзо и страницата ќе ја угасат
Па нели е достапен во цела Македонија?Го има, во Скопје фолдерот
Da predtoa go imase dole kaj drugite operatori a sega e premesten vo skopje folderot ama pak si nudi uslugi vo cela mk neznam zosto taka e postavenoПа нели е достапен во цела Македонија?
не го приметив ова… чудно ми нема логика ова нивново ама ајде. Со ова тешко дека нешто ќе има измени наскоро ќе си остане вака.Па нели е достапен во цела Македонија?
Tie na postoeckite pazari ja sredija,uste turcija im nedostigase vo mozaikot....Почнале со работа и во Турција…
![]()
Telekom Srbija launches TV services in Turkey
Serbia's state owned Telekom Srbija said it has established a subsidiary in Turkey, MTEL Turkey, to offer TV services to the Serbian diaspora in the country.seenews.com
Што пишува 10 миљони Срби имало во Турција,што знаеле српски.Почнале со работа и во Турција…
![]()
Telekom Srbija launches TV services in Turkey
Serbia's state owned Telekom Srbija said it has established a subsidiary in Turkey, MTEL Turkey, to offer TV services to the Serbian diaspora in the country.seenews.com
Турците имаат куп турски канали, зависи и дали ќе успеат голем број турски тв канали да ги понудат таму, така да ако MTEL во Турција им нуди српски канали тие ќе се изгубат во преголемиот број турски канали.Што пишува 10 миљони Срби имало во Турција,што знаеле српски.
Mk,kanali kako teraat.?mn, e ponazad slika/ton od realno ili.?Boksot mi e pusten po posta, momentalno ja aktivirav aplikacijata i neznam drugite kakvi problemi imale no jas nemav nikakov so najavata iako nekoi velea deka imale, daleku daleku podobra od a1 xplore tv, zamislete raboti bezprekorno na wifi od Adsl od telekom 20mbps, vi prakjam videa kako izgleda
Ova e kako izgleda aplikacijata vo oddelot za televizija vo zivo
A ova e kako izgleda aplikacijata vo oddelot za filmovi i serii
Neznam zosto vo mnogu los kvalitet mi se prikacija videata ke probam da gi postiram na jutub pa ke pustam link pak
Da se e ok na mobilni isto i na smart tv vekje od preska gledam ne sum zabelezal stucanja a niti kasnenje na slika ili tonMk,kanali kako teraat.?mn, e ponazad slika/ton od realno ili.?
I osvem na boxOt?na telefon da se najavis kako 2/3 ured dali e se ok.?