Провери во https://www.facebook.com/bottegadelgustoskopje или некој од тинекс деликатесен.Zdravo decki, kade moze da najdam “low moisture mozzarella” u sk,mi treba da gotvam NewYork style pica.
Fala od napred
Да. Во сите.Има некоја месара или продавница кај што има?
Само T-Bone Steak или евентуално Porterhouse Steak ако сакаш како американците што прават, ама тоа е малку скапо ако не сакаш колку на заб само.Каде да најдам бифтек, како што прават американциве. Ама да не е некое мало парче, колку на заб само . Има некоја месара или продавница кај што има?
Tinex delicatessen ima sve so sakas za mesoКаде да најдам бифтек, како што прават американциве. Ама да не е некое мало парче, колку на заб само . Има некоја месара или продавница кај што има?
Ova go najdov vo lasoy prodavnica ako nekoj saka slicnoЗнае некој дали е можно да се најде традиционален yerba mate заедно со цевката/чашата кај нас?
Нешто овакво
Прегледај го приврзокот 401735
На интернет има секакви рецепти, па и за овчарска салата ќе најдеш, и тоа во повеќе различни верзии, ама не е името популарно.Знам дека шопската салата е популарна не само во Бугарија, туку и во Македонија и Србија. Но мене ме интересира овчарската салата. Има во Македонија овчарска салата и ако "да" - што вклучува?
Нема.Знам дека шопската салата е популарна не само во Бугарија, туку и во Македонија и Србија. Но мене ме интересира овчарската салата. Има во Македонија овчарска салата и ако "да" - што вклучува?
Здраво, во ресторан имам сретнато, и овчарска беше тоа што е грчка, само сирењето им беше сменато со кашкавал (значи наместо сирење имаше овчи кашкавал), и исто така имаше и варено јајце.Знам дека шопската салата е популарна не само во Бугарија, туку и во Македонија и Србија. Но мене ме интересира овчарската салата. Има во Македонија овчарска салата и ако "да" - што вклучува?