Исчезнати лица

Член од
9 август 2014
Мислења
538
Поени од реакции
1.810
Несфатливо ми е како е можно сопствениот татко да ти го изработи ова. Еве, дури и да прифатил киднапирање на девојчето со гаранција дека нема да му фали ниту влакно од косата, како тој татко би продолжил понатака да го живее животот со тоа сознание и како ќе продолжи да ја гледа ќерка си во очи ? Како би живеел со сознанието дека тој е предизвикувачот на тешка психолошка траума на сопственото чедо? Како сега ќе ја погледне другата ќерка во очи? Како успеал цела недела да седи и ќути покрај мајката и другата ќерка знаејќи дека неговото чедо е мртво? Не знам дечки, ама мислам дека ниедно злодело не е поголемо од неговото.

Коцкањето е болест за која многу малку се зборува, но зема се поголем замав во овој декадентен систем во кој се повеќе се промовира девијантното однесување.
Се работи за анти-социјална личност. Таква позадина има, директорска. Не се сеќавам некој директор/функционер/политичар да сме имале да не одговара на тој профил. Е сега ретко кој анти-социјален ќе направи ваква монструозност. Но, кога во игра ќе влезат тешки дроги, се е можно. Познавам еден од таков ков, уличарски тип со милион врски од дедовци и татковци,но прилично млак кон блиски и роднини. Штом се навлече на белото, веднаш 360 степени промена направи. Агресивен и максимално импулсивен, личноста тотално му се промени. Се во неговиот свет се врти околу дрогата, фамилија и слични работи стануваат споредни. Така и овој...

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.867
Поени од реакции
21.761
Најлогично објаснување :

1. Стариот го убиваат зашто бил дел од планот (не сакал да учествува) или знаел за планот (100% ги пријавува на првото исчезнување на девојчето), а они биле решени да го спроведат па го замолчуваат по насилен пат ... (500 евра може и должел но главен мотив е дека знаел што спремаат)

2. Девојчето возеејќи го во гепек до бразда се задушува, полумртва егзекуторте ги фаќа паника и целосно ја усмртуваат (дека не планираат да ја ностат на ургентен) ...

Ако ова не е вистинската позадина тогаш целиов случај нема логика. Инаку таткото и да не е виновен во очите на МВР виновен и осуден е во очите на јавноста, овој нема да може да излезе од дома, сите ќе го плукаат јавно, ќе бегаат од него како од лепрозен. Овој сам ќе се самоубие во кофа со вода !!!!

Член од
5 март 2018
Мислења
17.158
Поени од реакции
19.557
Несфатливо ми е како е можно сопствениот татко да ти го изработи ова. Еве, дури и да прифатил киднапирање на девојчето со гаранција дека нема да му фали ниту влакно од косата, како тој татко би продолжил понатака да го живее животот со тоа сознание и како ќе продолжи да ја гледа ќерка си во очи ? Како би живеел со сознанието дека тој е предизвикувачот на тешка психолошка траума на сопственото чедо? Како сега ќе ја погледне другата ќерка во очи? Како успеал цела недела да седи и ќути покрај мајката и другата ќерка знаејќи дека неговото чедо е мртво? Не знам дечки, ама мислам дека ниедно злодело не е поголемо од неговото.

Коцкањето е болест за која многу малку се зборува, но зема се поголем замав во овој декадентен систем во кој се повеќе се промовира девијантното однесување.
Да почекаме да се расветли случајот.
Можно е глупакот несвесно да ја има однесено ќерката во неповрат.
Ние како народ сме многу расприкажани, не знаеме пред кого изнесуваме некои информации кои подоцна можат да ни наштетат, тргни од социјалните мрежи, све и свашта се постира на интернет, кога јадеме, кога одиме во тоалет буквално све.
Таткото можи издал ненамерно информации дека мајката наследила голема сума на пари па со тоа ги направил мета на киднаперите.
За да дознаат кога оди на улиште тоа не е тајна, можат да ја следат некое време па до детал се да дознаат, или тој да има кажано онака уз муабет.
Нели киднаперите биле претходно во контакт со него.

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.183
Поени од реакции
6.209

Член од
13 април 2021
Мислења
3.516
Поени од реакции
11.481
Да почекаме да се расветли случајот.
Можно е глупакот несвесно да ја има однесено ќерката во неповрат.
Ние како народ сме многу расприкажани, не знаеме пред кого изнесуваме некои информации кои подоцна можат да ни наштетат, тргни од социјалните мрежи, све и свашта се постира на интернет, кога јадеме, кога одиме во тоалет буквално све.
Таткото можи издал ненамерно информации дека мајката наследила голема сума на пари па со тоа ги направил мета на киднаперите.
За да дознаат кога оди на улиште тоа не е тајна, можат да ја следат некое време па до детал се да дознаат, или тој да има кажано онака уз муабет.
Нели киднаперите биле претходно во контакт со него.
Како бре несвесно? Еве и ти си женско, седни дома направи муабет со некој машки член од семејството, дали несвесно можи да откријат нешто за тебе на некој близок пријател/роднина или четири очи и уши отвараат и анализираат се што е поврзано со тебе пред да дадат било каква информација?

Татко ми никогаш не би ме инкриминирал мене дури и да е несвесно тоа.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.509
Поени од реакции
8.261
Предавство на сопствената ќерка.

Таткото ако може да се нарече треба да добие најголема казна, поголема и од таа на тој што пукал.
Poznavam i pogolem monstrum od ovaj,24 Godini ja drzheshe cerkata zarobena i imashe 7 deca so nejze. Prvpat ja siluval na 11 godini vo 1977 godina.

Zavrshi v zatvor i zaraboti milioni od negovite zlodela. Ja prodade prikaznata na Hollywood

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.401
Поени од реакции
28.587
Како бре несвесно? Еве и ти си женско, седни дома направи муабет со некој машки член од семејството, дали несвесно можи да откријат нешто за тебе на некој близок пријател/роднина или четири очи и уши отвараат и анализираат се што е поврзано со тебе пред да дадат било каква информација?

Во право си за се но земи во предвид дека овој татко бил џанак што можно е да има нешто случајно кажно.

Член од
14 септември 2010
Мислења
221
Поени од реакции
251

Outersprint

rags to riches
Член од
5 март 2018
Мислења
38
Поени од реакции
99
Имфомаксовци сликани со убиците , една слика е пред 10 дена палчо кај нив.Прегледај го приврзокот 400032
И јас вчера гледав кај инфомакс, најакото е што вчера земале ги тргнале сите постови и видеа а овие џганов најредовни гости во емисија им биле. И вчера најакото е што први излегоа со вондредни вести само што искочи инфо и овој плавиов зема да збори дека протест пред МВР требало одма да се прави, дека "прикривале". А овие се иста багра секој ден што правеа емисии со убијциве, па сега бришат како демек да не нѐ поврзуваат. По тоа што искочија вчера први да ја критикуваат МВР а сите емисии уназад им се со овој Палчо се гледа каков политички џган од медиум се.

Член од
13 април 2021
Мислења
3.516
Поени од реакции
11.481
Во право си за се но земи во предвид дека овој татко бил џанак што можно е да има нешто случајно кажно.
Еве океј....ама он продолжува да живее нормално после тоа. Во најмала мера ќе проработеше некаква емоција во него или грижа на совест. Очигледно е дека он нема никаква грижа на совест, скроз е ладнокрвен и без емоции, па уште и лајкови покажува на камерите. Тоа е тешка психопатија веројатно уште толку потенцирана од долгогодишната наркоманија и коцката. Мислам дека и најголемите психоаналитичари, Сигмунд Фројд и Карл Јунг би останале без коментар за случајов.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.158
Поени од реакции
19.557

Па добро затоа реков не знаеме какви податоци изнел таткото, во секој случај за осуда е без разлика дали е директно или индиректно инволвиран.
Јас се осврнав на првичната информација дека кажал кога оди на училиште,тоа можело да го дознаат на било кој начин.

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.971
Поени од реакции
8.196

Постојат такви манипулатори дур да трепнеш ќе извлечат податоци за кои не си ни свесна колку може да му помогнат...

Како топол и сплотен народ доволно е да те познава некој и со прост муабет од типот ладно времево загреота децата како ќе одат на училиште можеш да му одговориш абе нема гајле ги носам со кола или немаат гајле ќе се облечат убаво ионака е блиску, 90% дознаваат тоа што му треба.

Иако во случајов изгледа е пред време се договорено, ама за извлекување информации не треба многу.

Kajgana Shop

На врв Bottom