Ретко дека тоа така функционира. Првин се одземаат вредни работи, стан, кола, кои ако не го покријат долгот, се преминува на закани, по телефон, на работа, па по потоа иде ќотек. Куманово беше полно со лихвари до пред некоја година, ама освен она едно убиство во Скопје во автосервис и Тони што ги изрока во Биг Фиш лихварите, ретко кога да имало да дојде до тој степен деца да се киднапираат, а камоли да се убиваат деца. Обично секогаш проблем се решавал во стил на или лихварот ке биде рокнат, или должникот ке јаде ќотек. Со убиство никогаш нема да си вратиш парите, ем ке заглавиш во затвор. Овој случај ми делува дека има нешто друго како мотив, нешто поголемо што не го знаеме. Палчо е тежок шпиун, цело време јаде гомна за deep state, и кога ке го вратат во Македонија, тоа ке му биде одбраната, дека државата го мести. Рака ставам.Од кај знаеш дека не му оставиле простор? Можеби со недели и месеци пробувале да му изнудат пари, т.е. да ги добијат парите што му ги имаат позајмено али не успевале во истото па решиле да го направат овој чекор. Мислам, Боже сачувај, да не помислиш дека ги правдам говедава, само ти ја кажувам логиката на нештата, колку и да звучи сурово.
Се гледаше по лицето на Оливер Спасовски кога даваше брифинзи дека е видно загрижен затоа што крие нешто кој знае да чита изрази.МВР по ескпресно нема работено
Од каде па сега ова?? Зарем била мачена???Да тепаш 14 годишно чупе до смрт, јас мислев дека само на филм го има ова, барем кај нас
Ликот е класичен профил на психопат.Ретко дека тоа така функционира. Првин се одземаат вредни работи, стан, кола, кои ако не го покријат долгот, се преминува на закани, по телефон, на работа, па по потоа иде ќотек. Куманово беше полно со лихвари до пред некоја година, ама освен она едно убиство во Скопје во автосервис и Тони што ги изрока во Биг Фиш лихварите, ретко кога да имало да дојде до тој степен деца да се киднапираат, а камоли да се убиваат деца. Обично секогаш проблем се решавал во стил на или лихварот ке биде рокнат, или должникот ке јаде ќотек. Со убиство никогаш нема да си вратиш парите, ем ке заглавиш во затвор. Овој случај ми делува дека има нешто друго како мотив, нешто поголемо што не го знаеме. Палчо е тежок шпиун, цело време јаде гомна за deep state, и кога ке го вратат во Македонија, тоа ке му биде одбраната, дека државата го мести. Рака ставам.
Пишува дека била убиена со пиштолОд каде па сега ова?? Зарем била мачена???
Миленко испадна најголема курва . Имав доверба,ама кога почна гомно да биде откако дојде Мицко и да се трти и да не е реален , се позна кој е . Мирка убо рече ,курвичеОвој па Миленко гнидава одма мора да изеде еден овал гомна. Каква јебена мизерија од човечко битие.
Лажни американски визи.Миленко уште од сега знае колку пратеници ќе има ВМРО , а чинам има лежено во затвор и он за нешто , нека ме поправи некој ако сум грешка.
И мене не ми е верно. Јес да делуаше излупан, ама до толку да убие дете?Cek ova ozbilno e so Palco znaci?
Јасно брат, затоа и се чудиме сите овде што е работата. Едно е сигурно, дека таткото имал долгови и бил заглавен.Ретко дека тоа така функционира. Првин се одземаат вредни работи, стан, кола, кои ако не го покријат долгот, се преминува на закани, по телефон, на работа, па по потоа иде ќотек. Куманово беше полно со лихвари до пред некоја година, ама освен она едно убиство во Скопје во автосервис и Тони што ги изрока во Биг Фиш лихварите, ретко кога да имало да дојде до тој степен деца да се киднапираат, а камоли да се убиваат деца. Обично секогаш проблем се решавал во стил на или лихварот ке биде рокнат, или должникот ке јаде ќотек. Со убиство никогаш нема да си вратиш парите, ем ке заглавиш во затвор. Овој случај ми делува дека има нешто друго како мотив, нешто поголемо што не го знаеме. Палчо е тежок шпиун, цело време јаде гомна за deep state, и кога ке го вратат во Македонија, тоа ке му биде одбраната, дека државата го мести. Рака ставам.