Исчезнати лица

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.426
Поени од реакции
10.351
А каде тоа е објавено дека се македонци убијците? Имаче телото е надено кај село Орман, што е на скроз спротивна страна од предходно кажаното тука, накај Велес.
На вести кажаа дека убијците се македонци, потенцираа токму поради шпекулациите дека наводно биле албанци. Инаку немало никакви закани кон родителите.

Ф

Флеш

Гостин
Долгови на таткото. Изгледа истата прича е и со стариот.

Прв пат у мојов 31 годишен живот да чујам да убијат дете поради долг на родител. Ќе разберев киднапирање како притисок за парите што ги должи, ама да убијат 14 годишно дете.... немам коментар, се најлошо им посакувам.
Во Ѓорче имаше два случаеви . Ама не памтите . Слично мотиви . Имаше во Геге пукање и убиство на Ненад,брат на Аце Жутиот.

Лихва е дефинитивно.

Се дешава Софија процеси.

Член од
1 јули 2012
Мислења
2.431
Поени од реакции
7.135
Шо е битно бе од која етничка припадност се убијците, имате акал бе во глата или немате ???
Убијци без разлика дали се Македонци, Албанци или Талибанци, убијци се !
Добро бе девојко, одјеби. Каде виде дека е битко што се? Се пишуваше тука дека е соопштено, а јас нигде не видов каде тоа е објавено.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.368
Поени од реакции
18.498
Имаме, ја води @Црноризец Храбар и пали млади "мафијаши" во другата тема да стануваат криминалци со тоа што им раскажува басни колку јак живот имаат типови ко Кристијан Голубович и колку јаки "фаци" се. Претпоставувам типот е 30 и нешто годишен а седи на форум со осмооделенци и средношколци им пишува колку е јак раде штикла и мафијашите од грчец и дуќанџик
не моеше подалеку да отидеш со поентата. Тие ликови на темата се рчкаат со ликови кој се во играта, не пензионери и мали девојчиња.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.450
Поени од реакции
35.148
Да, официјално потврдено.
Мислев на поврзаноста... Ги поврзува тоа што ги убила иста банда... Затоа и ги спомнуваат заедно.
И можеби ја искористиле истата кола, можеби и сакале да направат да личи како тој да ја убил.

Небитно. Сега е битно да се набијат на колец... Без вазелин.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.651
Поени од реакции
59.625
Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.120
Поени од реакции
37.613
Имало некој случај поврзан со секта во Македонија? Не знам стварно, ја не памтам такво нешто.
Реков, веројатно си помлад, затоа не памтиш. Кога јас бев тинејџер имаше многу самоубиства на членови на "Црна ружа". Подоцна се заташкаа муабетите, не знам што се случи искрено, во тоа време немаше интернет, информациите ги добивавме од дневниот печат.

Член од
24 август 2017
Мислења
596
Поени од реакции
1.361
На вести кажаа дека убијците се македонци, потенцираа токму поради шпекулациите дека наводно биле албанци. Инаку немало никакви закани кон родителите.
Kazaa nacionalnost Makedonci a ne po etnikum, kako I da e samo javen linc na ovie kopilijna

Член од
5 март 2018
Мислења
17.110
Поени од реакции
19.503
Добро бе девојко, одјеби. Каде виде дека е битко што се? Се пишуваше тука дека е соопштено, а јас нигде не видов каде тоа е објавено.
На некои ликови и тоа како му беше битно дали се Македонци или Албанци, не ме нервирај сега и ти да ме ти споебам све живо диво на нервата ебате клошар ебате

Kajgana Shop

На врв Bottom