Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ништо од мирењето Блинкен се испичка.
Автоматски споено мислење:
Да не те лаже тоа за нив официјално сеуште сме непријателска земја.
Ќе го ставам и тука..
Две новости за Руската армија. Путин потпиша декрет за зголемување на активните трупи за 170К и плус се обновува шок армијата. Прва бригада ќе биде 17тата бригада во областа Запорожје. Дали да очекуваме нешто на таа линија на фронтот.
![]()
Русија не ја смета Македонија за напријателска држава, оти Владата, а не народот ги носи одлуките
Русија не ја смета Македонија за напријателска држава, тврди министерот за надворешни работи на Русија, Сергеј Лавров. Според него, има само непр...skopje1.mk
Lavrov si ima izjavi so koi jasno se dava do znaenje deka nie sme protektorat i kako takvi sme pod tivka okupacija. Oni nemaat problem so makedonskiot narod, isto kako sto sekoj normalen Makedonec, koj ne lize albanski anusi i jajca - nema problemi so Rusija i ruskiot narod.
Северна Македонија полека преминува во воена економија. Северџаните сигурно рипаат од радост...
![]()
Во Самоков наскоро ќе почне производство на воени дронови
Македонија влегува на НАТО пазарот со производство на дронови. Фабриката за муниција АТО АММО од ...kanal5.com.mk
Понудија мир, не добија и се повлекоа во знак на добра воља.
Трагедија
Уште верваш дека РФ ќе ја загуби војната!!Понудија мир, не добија и се повлекоа во знак на добра воља.
Секако дека ќе нудат многу кога знаат дека ќе изгубат многу.

За него уште кога нападнаа русите ја имаат изгубено специјалната операција без разлика кој ке е крајниот исход он ке каже џабе им е територија ги изгубија засекогаш украинцитеУште верваш дека РФ ќе ја загуби војната!!![]()
Помошта за Украина пресушува.
![]()

Fabrikava ke bide target za Kinzal![]()