Две новости за Руската армија. Путин потпиша декрет за зголемување на активните трупи за 170К и плус се обновува шок армијата. Прва бригада ќе биде 17тата бригада во областа Запорожје. Дали да очекуваме нешто на таа линија на фронтот.
Русија не ја смета Македонија за напријателска држава, тврди министерот за надворешни работи на Русија, Сергеј Лавров. Според него, има само непријателски влади со помалку пријателски одлуки кои ги носат Владите. Лавров порача дека има пријателски односи со македонскиот народ. „Нема...
skopje1.mk
Lavrov si ima izjavi so koi jasno se dava do znaenje deka nie sme protektorat i kako takvi sme pod tivka okupacija. Oni nemaat problem so makedonskiot narod, isto kako sto sekoj normalen Makedonec, koj ne lize albanski anusi i jajca - nema problemi so Rusija i ruskiot narod.
Две новости за Руската армија. Путин потпиша декрет за зголемување на активните трупи за 170К и плус се обновува шок армијата. Прва бригада ќе биде 17тата бригада во областа Запорожје. Дали да очекуваме нешто на таа линија на фронтот.
Русија не ја смета Македонија за напријателска држава, тврди министерот за надворешни работи на Русија, Сергеј Лавров. Според него, има само непријателски влади со помалку пријателски одлуки кои ги носат Владите. Лавров порача дека има пријателски односи со македонскиот народ. „Нема...
skopje1.mk
Lavrov si ima izjavi so koi jasno se dava do znaenje deka nie sme protektorat i kako takvi sme pod tivka okupacija. Oni nemaat problem so makedonskiot narod, isto kako sto sekoj normalen Makedonec, koj ne lize albanski anusi i jajca - nema problemi so Rusija i ruskiot narod.
Па ти што мислиш. Што е намената на Руските платеници на форумов? Ние опипуваме пулс и знаеме што е реалната приказна во земјава.
Еве и 2001 нека биде наша грешка. Нели неспособни сме биле да ги тепаме качаците. Океј, знаеме војната не носи ништо добро, живееле Албанци и Македонци векови заедно. Приказната после тоа ја водат преку свои вазали тука нели. Што доби народот? Корупција, крадење, судство нула, здравство нула, образование нула. Инфраструктура нула. А имаме паметен кадар, учен. Не мора да ставаш ти мисири како Мицковски и Заев да ти водат елити. Океј они се само експонати, ама и тие позади нив. Тешки опинци се.
Имаат влијание и двете ЕУ/САД. Ете ја бе Полска пример. Истурено еден тон инвестиции. Во минатото и кај нив беше доста распстеанета корупцијта, ама сега е во голем дел намалена. Инфраструктура и те како развиена. Ама таму поинаку работат Америте. Кај нас и тие и оние од Еу ставаат некои тешки ретардоси да ги водат политиките. Како оној ирецот што се напраи како буре од ждерење кај нас.
Единствео добро е што иселија над 200.000 жители од земјава на запад, ги спасија од експериментов наречен “држава”, и тоа не од тоа што не сакаат. Туку поради што имаат корист.
И после народот не бил нато ориентиран или ЕУ. Па како да не ти биде?
За него уште кога нападнаа русите ја имаат изгубено специјалната операција без разлика кој ке е крајниот исход он ке каже џабе им е територија ги изгубија засекогаш украинците
Поголем бреинвош од нафо екипицата нема. Оние на јутуб уште пробуваат секој пораз како русите се фатија у стапица да им го објаснат и штанцаат стотици илјади прегледи.
Не верувам дека немаат повеќе муниција, но дури и да е така, победата им е загарантирана сега кога северенфиромистан ќе почне да им произведува дронови.
Таков воено-индустриски гигант досега не се појавил на бојно поле, Русите појма немаат што ги чека.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.