- Член од
- 23 мај 2019
- Мислења
- 4.454
- Поени од реакции
- 5.176
отстапки кои иако болни се есенцијални
отстапки кои иако болни се есенцијални
Ова не е мојот став. Го изнесувам ставот кој сите комуњари и шарени педер*чиња го изнесуваа последните 8 години. И да, не е грешка точно 8 години.
Mislizh Shiroka koalicija drugi put (u zdrav mozak)Почна да се спрема фамозната коалиција помеѓу СДСШ и ДПШНЕ наводно без ДУИ само што Калето ќе одлучи дали ДУИ ќе го стави во опозиција или не без разлика на бројот на пратеници: https://infomax.mk/мицкоски-нарачал-анкета-за-мислењето/
Не мислев на техничка влада до одржување на изборите туку после изборите нивна коалиција која досега во пракса не се случила доколку Левица освои онолку пратеници да ниедна од двете најголеми не може да има 61 со само една или две албански партии бидејки ќе одбие да коалицира со било која од двете.Не случајно Апасиев постојано збореше дека ќе дојде денот кога ќе се случи грчкото сценарио со Пасок.Mislizh Shiroka koalicija drugi put (u zdrav mozak)
Од зоти Тачеми, секој може да биде „бољи„ премиер, па нека е и шќип...Прегледај го приврзокот 399774
Можеби премиерот Албанец ќе биде подобар од ќељавицата Таче (се заебавам).
Се надевам е убиен на лице место.Средношколец го истакнал албанското знаме во училиште - директорот пријавил во полиција
Средношколец го истакнал албанското знаме во училиште - директорот пријавил во полицијаpress24.mk
Македонец да се запише во основно училиште во арачиново што ќе му се случи ако мавта со знаме? Малиот провоцира, во Велес не живеат албанци, нека си го мавта во селото од каде што е.Се надевам е убиен на лице место.
Еве јас ќе ти дадам пример за мој близок кој беше матурант, а потоа и бруцош токму во тој период кој ти го спомна, а нема ниту п од поддршка, ниту љ од љубов за плавите жолтици, а пвеводбениците подеднакво ги има отпишано токму поради тоа што и` го приредија на нивната генерација со екстерното тестирање.Ова не е мојот став. Го изнесувам ставот кој сите комуњари и шарени педер*чиња го изнесуваа последните 8 години. И да, не е грешка точно 8 години.
Се започна со протест на просветните работници на крајот на 2014, кога бараа некое нереално покачување на платата за тоа време- 100% нешто така беше. И ден денес како вчера да беше, ми се враќаат сликите. Комуњарските наставници во моето средно го организираа протестот, влегоа во конфликт со директорот, намерно правеа опструкции(дури демолираа и инвентар во училиштето). А комуњарските ученици(90% беа такви во моето средно) им дадоа тотална поддршка и не идеа на училиште. Тоа траеше некаде втора половина на ноември и скоро цел декември и потоа спласнаа со барањата.
Помина зимски распуст и празниците и веднаш како во прогресија се надоврзаа протести на средношколците за укинување на математика како трет екстерен предмет за матура(прва половина на 2015), протести на студентски пленум(цела 2015 година), протест на факултетските професори за поддршка на студентскиот пленум и за крај како кулминација, почеток на 2016 година-Шарена револуција. Кармини на штитови на полицајци, фрлање боја. Цела програма водена од комуњарски кадри, Заев, Шеќеринска, Лукаревска, Солза Грчева во првите редови.
Можам лично да зборувам за средношколски и студентски пленуми бидејќи овој период бев матурант и потоа студент. Главни воџи- деца и внуци на најголемите и најодродените комуњари и УДБА-ши, истите тие денеска се на највисоки позиции во државно и на професионално поле, но и во разни министерства и иницијативи од каде црпат пари. Никнување на нови бизниси, ширење на стари. Милионски тендери. Исто како и нивните родители пред нив. Како и до сега, што би рекол Аљи. Колку ги има да се спомнуваат со име и презиме,има книга да се напише.
А сето ова поткрепено од пропаганда од разни НЏО к*рвински портали и организации и добро познатите комуњарски девизи кога ќе тргне нешто наопаку: ,,Ова е се за младите. '', ,,СДС е помалото зло. '', ,,Доаѓа животот ''.
Тешко е да се опише атмосферата на некој кој сега има 19,20 години, а тогаш не бил ни адолесцент.Бевме сведоци на почетокот на крајот... Осум години подоцна, идентитетот бетон.
Здравје наредни избори кога ќе ги објавуваат резултатите он ќе биде отиден на преглед на простата.
Тоа викам јас, требаше да се убие на лице место, кај видел он да истакне знаме на туѓа држава, ма повикале полиција, војска требало да викаат.Македонец да се запише во основно училиште во арачиново што ќе му се случи ако мавта со знаме? Малиот провоцира, во Велес не живеат албанци, нека си го мавта во селото од каде што е.
Снимка од истото училиште од напад на професорка од сељак од планина.
Освен иронија исто како Груби од тебе ништо паметно не очекувам, нити разбирање на тоа што прави говедото, ниту осуда од твоја страна, терајте си по старо, и биди среќен што ваквите случаи се пријавуваат, јас да го направам ова во грција или бугарија ќе ми летне главата.Тоа викам јас, требаше да се убие на лице место, кај видел он да истакне знаме на туѓа држава, ма повикале полиција, војска требало да викаат.
И тоа во Велес, во град каде нема албанци, свашта, планинци.
Еве го.Ова мора да е тоа руско влијание.
истакна летоска Блгарин блгарско знаме во Кавала... не му летна главата, само е УАПСЕН... Но кога беше пред 3-4 години инцидентот со албанскиот грк , кој при враќање во Албанија загина во обострана престрелка со албанските граничари, за една недела ширум Грција убиени се во разни градови можеби 10 албански албанци ( на времена работа)Освен иронија исто како Груби од тебе ништо паметно не очекувам, нити разбирање на тоа што прави говедото, ниту осуда од твоја страна, терајте си по старо, и биди среќен што ваквите случаи се пријавуваат, јас да го направам ова во грција или бугарија ќе ми летне главата.