- Член од
- 29 април 2015
- Мислења
- 4.253
- Поени од реакции
- 4.178
Дали е боље овој да се регистрира ижк да се земе на позајмица некој до лето место Гави?
Би било добро да се надополни местото на Гави, али џабе ако е некој како Ориол. А не гледам шо квалитетно би земале на позајмица во сред сезона.
Дали е боље овој да се регистрира ижк да се земе на позајмица некој до лето место Гави?
Кој фактор се Чави и Лапорта за на нив да им дава рапорт селектор на државен тим што одлучил да игра играч кој е повикан за настап и истиот се одзвал на повикот.Очекувам Чави и/или Лапорта да згрмат малку. Де ла Фуенте мора да одговори зошто Гави мораше да игра овој натпревар, кога веќе го ротираше 9 играчи од претходниот натпревар, а Гави и на претходниот изигра 90 минути.
Еве еден таковКој фактор се Чави и Лапорта за на нив да им дава рапорт селектор на државен тим што одлучил да игра играч кој е повикан за настап и истиот се одзвал на повикот.
Што кур го боли селекторот за тоа како ќе се вратат репрезентативците назад у клубовите? Летоска нацијата од него ќе бара одговорност за настапот на ЕП и негова работа е да ја уигра екипата у овие репрезентативни паузи. Ако е така, Чави можел да го остаи на клупа Гави на последната утакмица за да биде одморен за овие 2 утакмици на Шпанија.
Некад и не е само до селекторот, постојат играчи кои сакаат да играат цело време кога се достапни, постојат играчи за кои репрезентсцијата е светост и сакаат да играат на секоја утакмица. Може Гави форсирал да игра од почеток.
Дискулпа ме, перо јо но абло еспањол.Еве еден таков
Овој новинарот вика демек да го одмори Гризман утре оти и за репрезентација не го ротирале а следи после Мајорка дуелот со Барса во гости, и Гризман му реплицира на постот да не бери гајле оти се осеќа одличноДискулпа ме, перо јо но абло еспањол.
Овој новинарот вика демек да го одмори Гризман утре оти и за репрезентација не го ротирале а следи после Мајорка дуелот со Барса во гости, и Гризман му реплицира на постот да не бери гајле оти се осеќа одличноДискулпа ме, перо јо но абло еспањол.
Грасијас ми иха.Овој новинарот вика демек да го одмори Гризман утре оти и за репрезентација не го ротирале а следи после Мајорка дуелот со Барса во гости, и Гризман му реплицира на постот да не бери гајле оти се осеќа одлично
Автоматски споено мислење:
Овој новинарот вика демек да го одмори Гризман утре оти и за репрезентација не го ротирале а следи после Мајорка дуелот со Барса во гости, и Гризман му реплицира на постот да не бери гајле оти се осеќа одлично