Serie A 2023/24

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување

И Скудетото оди кај...

• Вкупно гласачи
    133
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Седиме со брат ми ја гледаме утакмицата и се зајадовме нешто околу Атлетико, ми вика најотепани, умрени, појма немат ... како мојш за нив да навиваш, Милан институција, Рајндерс или како и да се вика најјак играч, Мајк нема појак голман ...
Дава Лече два гола, абе дали со ѓупци фудбал се играло :pos:
Кутриот во бунило беше не знаеше кај се наоѓа, едно време почна за Лече да навива :ROFLMAO:

Ја свртија, регуларен си беше голот. Нормално буткање и клоцање, некои судии го свират некои не.
Минатото коло Интер од Аталанта прими гол коа Ди Марко го исфрлија со боречки зафат па не свирна ништо, или што би рекол СИН у фан клуб Интер, чим никој не се буни свесни се дека не е фаул. И кај Милан никој не се бунеше денеска ама одма свирна фаул судијата. Проценка на судијата јебига, за овоа нема ВАР.
Не беше, доле убаво го нагази, чист фаул напраи у напад. Мораше да биде поништено ова.

Банда треба да игра во тандем со Success од Удинезе.

Јас ја ислучив на 0-0, ги мразам и Лече и огромниот стадион кој е секогаш празен и нерамниот терен на кој отскокнува топката без везе и Милан... два саати да потрошиш на таква утакмица ако не си фан на Милан па те тера маката, е стварно греота.

Не беше, доле убаво го нагази, чист фаул напраи у напад. Мораше да биде поништено ова.
Може, не го видов реплејот само од голот има снимки засеа. Само одма стана овој и дури истрча накај него да го запре, после голот не се бунеа. Како и да е, завршена работа.
Нека му ја мисли Милан следно коло, Леао повреден Жиру црвен, на Јовиќ ќе се потпираат, сиромашкиот магаре у газ не знае да буцне.

Седиме со брат ми ја гледаме утакмицата и се зајадовме нешто околу Атлетико, ми вика најотепани, умрени, појма немат ... како мојш за нив да навиваш, Милан институција, Рајндерс или како и да се вика најјак играч, Мајк нема појак голман ...
Кутриот во бунило беше не знаеше кај се наоѓа, едно време почна за Лече да навива :ROFLMAO:

многу интересно морам да признаам.

Ок големиот Атлетико со 2 титули у шпанско и една у ЛШ у 100 години со мртвиот Симеоне што игра 5-5-0 се сигурно атракција за гледање.

Иди ебни нешто и остај не на форумов...... уствари у твојот случај иди прими нешто па остај не....макар и твоја рука нека е само аман опрај се.

Еве ако треба и јас ќе ти го закачам.....ако ептен нема кој друг само да бидеш ок.

Ок големиот Атлетико со 2 титули у шпанско и една у ЛШ у 100 години со мртвиот Симеоне што игра 5-5-0 се сигурно атракција за гледање.

Иди ебни нешто па и остај не на форумов...... уствари у твојот случај иди прими нешто па остај не....макар и твоја рука нека е само аман опрај се.

Еве ако треба и јас ќе ти го закачам.....ама ептен ако нема друг само да бидеш ок.
Типични симптоми за мозочен удар, напи се еден дијазепам ќе ти помини.
Еве вар ве куртули од пораз од големиот Лече, утеши се малку, можеше и полошо да биди

boy-that-escalated-quickly.jpg

Типични симптоми за мозочен удар, напи се еден дијазепам ќе ти помини.
Еве вар ве куртули од пораз од големиот Лече, утеши се малку, можеше и полошо да биди
Не Дијазепам, нели треба да те напунам ко прасе за Божиќ?

Не озбилно, ако стварно немаш кој, ако стварно од форумов нема друга жртва доброволец пиши ми порака и јебига.....што мора мора :toe:

Не Дијазепам, нели треба да те напунам ко прасе за Божиќ?

Не озбилно, ако стварно немаш кој, ако стварно од форумов нема друга жртва доброволец пиши ми порака и јебига.....што мора мора :toe:
Screenshot_2023-11-11-18-17-03-740-edit_com.google.android.youtube.jpg

donuts-cream.gif

Да не сум сфатен погрешно не дај боже со членов погоре, имам кај да се празнам :icon_lol:
Богами се познава дека имаш :ROFLMAO:
Ама дефинитивно не на женски полов орган, нешто слично ко на гифот, да бог сачува.

Богами се познава дека имаш :ROFLMAO:
Ама дефинитивно не на женски полов орган, нешто слично ко на гифот, да бог сачува.
Види ја постирав отвор е сеа ти како си сфати тоа е друго....ако ти е тоа фетиш ќе се најде јунак :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom