NBA 2023/24

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    74
Статус
Затворена за нови мислења.
Kje igraat finale baban najjakiot igra4 i ekipata. Ako ne igraat eden 4len na kurot ke go obesam, a posle neka se besi na ploshtad.

Kogo ke go besis na kur ?
Mn nekulturno, za nova godina ke bidam vo MKD da dojdam da me besis na kur... ke ti gi presecam racete i nozete i pa4a ke si napravam :@

Banirajte go 4etnikot, kurovi dava tuka vo temata... abe ke te iselam od Makedonija more 4etnik eden... preku kurot

Ednostavno na ekipava i trebaat dve topki za vo napad,a za odbrana da ne zborime katastrofa.

Уште Буги Казинс им фали па да бидат циркус Медрано.
Автоматски споено мислење:

Banirajte go 4etnikot, kurovi dava tuka vo temata... abe ke te iselam od Makedonija more 4etnik eden... preku kurot

Абе боту глуп, јас ја отворив темава, а иселен сум од Македонија, може само понекогаш од кај сестра ти да ме иселиш.

Уште Буги Казинс им фали па да бидат циркус Медрано.

Абе боту глуп, јас ја отворив темава, а иселен сум од Македонија, може само понекогаш од кај сестра ти да ме иселиш.

Me boli kur dali ti ja otvori temata i dali si iselen ebate. Ajde pusi mi go kurot ne me zamaraj ligush

Ako si iselen togas iseli se i od forumov, cetnicki forumi ima kolku sakas

Последно уредено:
Nokjeska Embiid vo treta cetvrtina im stavil 29 poeni na Washington. :vozbud:
И 59 може да даде али у сезона....кога ќе дојде плеј оф и ќе му играат одбрана и нема да му судат фаули цело време 19 да даде за 4 четвртини ќе биде успех за него.

Kogo ke go besis na kur ?
Mn nekulturno, za nova godina ke bidam vo MKD da dojdam da me besis na kur... ke ti gi presecam racete i nozete i pa4a ke si napravam :mad:
Абе стави си профилна од Денвер и ич да не ти чуе, и онака ги смени сите па еден тим ваљда ќе погодиш. :love:

Абе стави си профилна од Денвер и ич да не ти чуе, и онака ги смени сите па еден тим ваљда ќе погодиш. :love:

Navivam na zapad za Klipersi i Feniks, na istok za Baksi. Realnoto finale treba da e Feniks-Baksi.

Друштво, каде ги гледате натпреварите? на замунда имаше торент до 02/11 но последниве денови нема од кај можам да ги слегнам натпреварите?

Друштво, каде ги гледате натпреварите? на замунда имаше торент до 02/11 но последниве денови нема од кај можам да ги слегнам натпреварите?
Имав јас оставено еден линк кај што имаше цели утакмици утредента. Мислам дека е во старата тема. Треба да се побара.

Еве. Го ребрендирале.

Еден куп натпревари вечерва, ама јас почнав да го гледам Џејсон Вилијамс на гости кај Ендру Шулц и екипата, така да, прво подкастов па после се останато. Епизодава е пјур голд :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom