Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Od prodazba do realizacija ima mnogu, a tek koga korisnikot ke vide sto ke dobie=nisto tek so smetkata (koja nema da mu stigne)ne moze da plati itn .....ohoooKumanovo imaat, nivnite ovlasteni partneri odnosno TELCO imaat vo sekoj vtor grad, TELCO ti e isto kako i mtel go pisuva ovlasten partner no e totalno isto za niv rabotat sve jas sum prodazen agent preku TELCO
Точно така со нивните моментални интернет пакети не може да се гледа Move TV бидејќи нивниот интернет е 100-200 гига со што е невеможно . Пакетот MOVETV е пуштет за да се рекламира, а наскоро ќе се ребрендира Неотел и другите помали оператори 4-5 колку ги имаат купено и ќе нудат Комбо пакет.Od prodazba do realizacija ima mnogu, a tek koga korisnikot ke vide sto ke dobie=nisto tek so smetkata (koja nema da mu stigne)ne moze da plati itn .....ohooo
Kako prodavas usluga koja e preku internet a ne nudis internet.??
emagazin.mk
A1 naplakja 299 sega za zamena na Sim karticka, Move TV e 300 pati bolje od Xplore TV (i cena i kvalitet)Jas mislev samo A1,naplajka za iskluceni pojdovni povici,imalo i beter ...
Zamena na ostetena sim 200mkd.!
Zamena sim A1 =0(barem mene 2 pati mi smenija od vip na one/vip - potoa a1 sim)
Zamena na sim vo lyca =0mkd .!
Telekom ne znam kolku e
Mozebi naplajkaat, kaj mene e 4ta sim otkako koristaam Vip/a1 ,nemi naplatile za sim.do sega, ako sega naplajaat e los poteg ..!!A1 naplakja 299 sega za zamena na Sim karticka, Move TV e 300 pati bolje od Xplore TV (i cena i kvalitet)
Автоматски споено мислење:
Nema spojuvanje da ima tuku Neotel se gasi, site korisnici preminuvaat na Mtel
Telekom duri i za esim naplakjaat bidejki eden moze da se koristi samo ednas dodeka na A1 ako go trgnes od stariot telefon so istiot kod mozes da se najavis na noviot telefonНаплаќаат за скроз нов сим пример ако стариот е оштетен или изгубен. Јас пред 1 година заменав стар сим со нов без пари
Наплаќаат за скроз нов сим пример ако стариот е оштетен или изгубен. Јас пред 1 година заменав стар сим со нов без пари
Сам бараше замена или тие ти пратија смс? Имав јас пред 2 години проблем, ми пратија смс за нова сим картица ама се истегна работата од 3 недели (има-нема сим) и на крај ми рекоја дека ако сакам нов сим да си платам. Одбив и пишав маил до подршка и побараа доакзи (смс-то)..ама се чекаше 15 дена за одлука бла бла...Отидов а1 и се префрлив кај нив после 21 год телеком припејд.Мене од Телеком ми наплатија за замена на стара сим картичка од времето на Мобимак.
Сам бараше замена или тие ти пратија смс? Имав јас пред 2 години проблем, ми пратија смс за нова сим картица ама се истегна работата од 3 недели (има-нема сим) и на крај ми рекоја дека ако сакам нов сим да си платам. Одбив и пишав маил до подршка и побараа доакзи (смс-то)..ама се чекаше 15 дена за одлука бла бла...Отидов а1 и се префрлив кај нив после 21 год телеком припејд.
Јас побарав затоа што картичката беше од тие првите огромните и не можеше да се стави во новиот телефон што го купив.
Во мибилара најдобро да се праша, ако е расположен продавачот без пари ке ти ја направи во друг случај 50 ден (ова беше струга за други градови незнам)За поголемите картички старите има апаратче (како хефталка е) со кој може да се сече картичката за помалечка. Можеби имаат кај операториве во салониве такви или некој сервис мобилари. Ама добро штом си побарал нова. Поновите се фабрички исечена на мислам три големини и ти си ја вадиш која големина ти треба па можеш и да го наместиш пак на поголемо за стари телефони.