MTEL Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата MALINOV.A
  • Време на започнување Време на започнување
Туку каде може да се најдат ПДФ документи со инфо за цени, услуги што како од мтел? Пред неколку месеци на сајтот имаше линкови ама сега не можам да ги најдам
Автоматски споено мислење:

Na ovoj link, no ne se postaveni poslednite dokumenti tie se pred MOVE, novite dokumenti seuste ne se dostapni, jas gi imam gi dobiv kako preprodavac no nema razlika vo novite samo e dodadeno MOVE

Na ovoj link, no ne se postaveni poslednite dokumenti tie se pred MOVE, novite dokumenti seuste ne se dostapni, jas gi imam gi dobiv kako preprodavac no nema razlika vo novite samo e dodadeno MOVE

зашто никаде на нивната страна нема кои им се роаминг партнери кога се патува? Вакви документи нема никаде на страницата нивна.

Фала ама појќе ми требаа новите документи баш за мов..ваљда ќе ги извадат и тие. Многу малце т.е ич информации на сајтот, ептен површински информации за се и сешто има затоа барав пдф документи.
Ценовникмот од 1 ноември е гледам

Нова промоција во припејд од Мтел

Attachments

• Screenshot_20231221-132218.png
    Screenshot_20231221-132218.png
    92,1 KB · Прегледи: 31
  • Screenshot_20231221-132223.png
    Screenshot_20231221-132223.png
    91,7 KB · Прегледи: 31
  • Screenshot_20231221-132236.png
    Screenshot_20231221-132236.png
    71,4 KB · Прегледи: 28
  • Screenshot_20231221-132248.png
    Screenshot_20231221-132248.png
    60,8 KB · Прегледи: 26
Sto e tuka novo ,daj plasticno pisete, ne se cita bez ocila ....
Дополнителните пакети добиваат повеќе интернет за иста цена , а новите корисници добиваат интернет за добредојде цел месец наместо две недели.Не е нешто вау ама е поарно од ништо

Последно уредено:
Дополнителните пакети добиваат повеќе интернет за иста цена , а новите корисници добиваат интернет за добредојде цел месец наместо две недели.Не е нешто вау ама е поарно од ништо

ме чуди зашто нема ништо ново во постпејд

Сега за сега во постпејд тарифите не можат да конкурираат евентуално кога официјално ќе се спојат со Неотел ако нешто спуштат затоа што и Неотел со сегашниве минимални поевтинувања е поскап од А1 и за интернет и за телевизија.

Сега за сега во постпејд тарифите не можат да конкурираат евентуално кога официјално ќе се спојат со Неотел ако нешто спуштат затоа што и Неотел со сегашниве минимални поевтинувања е поскап од А1 и за интернет и за телевизија.

тоа спојување се мислам дека никад нема да се деси. До сега да сакаа да го направат ќе беше завршено. Дури нема ни најава дека ќе има некоја промена за скоро

Мора да признаеме дека добра новина е ова со плаќање на паркинг. Но дали важи во цела држава? Ако е така голема пофалба за Мтел бидејки досега на ниеден виртуелен оператор не им успеа да се плаќа паркинг

тоа спојување се мислам дека никад нема да се деси. До сега да сакаа да го направат ќе беше завршено. Дури нема ни најава дека ќе има некоја промена за скоро
Еве ја веста само нема датум од кога е:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom