Znam deka e za namalena potrosuvacka, ama kako funkcioniraat, ova eco mod mi e nesto slicno so night mod, a vtoriot mod pisuva deka raboti samo vo rezim na ladenje. Ne e ubavo objasneto vo katalogot.Eco mod i energy saving namalena potrosuvacka
Znam deka e za namalena potrosuvacka, ama kako funkcioniraat, ova eco mod mi e nesto slicno so night mod, a vtoriot mod pisuva deka raboti samo vo rezim na ladenje. Ne e ubavo objasneto vo katalogot.Eco mod i energy saving namalena potrosuvacka
Друже.. едноставно е! Не може климата да троши помалку, а да грее/лади исто!Znam deka e za namalena potrosuvacka, ama kako funkcioniraat, ova eco mod mi e nesto slicno so night mod, a vtoriot mod pisuva deka raboti samo vo rezim na ladenje. Ne e ubavo objasneto vo katalogot.
Eco mod e na ladenje nema klimatizeri sto imaat ECO mod na greenje za da bide najekonomicno greenjeto so klimatizeri treba da raboti 24/7 non-stop koga si doma na 25°C koga si nadvor na rabota I slicno togas na 23°C bitno da ne ja gasisZnam deka e za namalena potrosuvacka, ama kako funkcioniraat, ova eco mod mi e nesto slicno so night mod, a vtoriot mod pisuva deka raboti samo vo rezim na ladenje. Ne e ubavo objasneto vo katalogot.
Лепи, човекот убаво праша што прави копчето!? Не побара совет како да ја користи…Eco mod e na ladenje nema klimatizeri sto imaat ECO mod na greenje za da bide najekonomicno greenjeto so klimatizeri treba da raboti 24/7 non-stop koga si doma na 25°C koga si nadvor na rabota I slicno togas na 23°C bitno da ne ja gasis
Eco kopceto e za ladenje pritiskas I klimatizerot e vo eco mod NA DALECINSKOTO SI IMA ECO Kopce ( za modeli koj imaat Eco mod )Лепи, човекот убаво праша што прави копчето!? Не побара совет како да ја користи…
Eco kopceto e za ladenje pritiskas I klimatizerot e vo eco mod NA DALECINSKOTO SI IMA ECO Kopce ( za modeli koj imaat Eco mod )
Inaku za greenje mu dadov info kako e najekonomicno greenjeto so klimatizeri da raboti 24/7
Ja od 2009 se gream na inverter, znam kako treba ) ovie modovite ne mi bea bas jasni kaj vivax, ke menjam klima pa sakav da znam kako funkcioniraat. Fala druze na pojasnuvanjeto.Eco mod e na ladenje nema klimatizeri sto imaat ECO mod na greenje za da bide najekonomicno greenjeto so klimatizeri treba da raboti 24/7 non-stop koga si doma na 25°C koga si nadvor na rabota I slicno togas na 23°C bitno da ne ja gasis
Sto inveret imase do sega koj brend model ?Ja od 2009 se gream na inverter, znam kako treba ) ovie modovite ne mi bea bas jasni kaj vivax, ke menjam klima pa sakav da znam kako funkcioniraat. Fala druze na pojasnuvanjeto.
Uste e funkcionalen Panasonic-ot ?Izvini od 2010 se gream na inverter, sme praele i porano muabet Прегледај го приврзокот 396146
Funkcionalen e, nema gajle.Uste e funkcionalen Panasonic-ot ?
Steta sto sega nema uvoz na Panasonic vo MK ( porano Tehnomarket uvezuvaa sega ne )
Fairy e super model, moj sovet ti e da zemes Gree Arctic Pro , sega e na oromocija 27999, vo ist rang so Fairy, daleku podobra od VivaxАко миже мислење за која од овие 2 клижи е подобра и поефикасна. Ми треба за 30м2 днрвна соба со добра изолација.
Претходно ја гледав и Midea Breezeless, но ја нема веќе на лагер. Прегледај го приврзокот 396177Прегледај го приврзокот 396178Прегледај го приврзокот 396178
Или Мидеата (ака Виваксот што го постави) или Тундрава на линков подоле. Не мора да е од клими мк, чисто ко модел.Ако миже мислење за која од овие 2 клижи е подобра и поефикасна. Ми треба за 30м2 днрвна соба со добра изолација.
Претходно ја гледав и Midea Breezeless, но ја нема веќе на лагер.