- Член од
- 9 февруари 2023
- Мислења
- 160
- Поени од реакции
- 331
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пошо очигледно од ниско дува oва мора да е 18ката Грее Конзолна на Свети Б, веројатно пуштена на медиум и троши само 4kw ко термо печ xDMislim da je Zlatko imao nesto slicno, islo je u kompletu sa kapom…hahaha
A be Zlate, ne prepoznavas zvucka …si ja imas muvata na kapata. Ajde uzivajte so srbcevo.Пошо очигледно од ниско дува oва мора да е 18ката Грее Конзолна на Свети Б, веројатно пуштена на медиум и троши само 4kw ко термо печ xD
Или Мидеата (ака Виваксот што го постави) или Тундрава на линков подоле. Не мора да е од клими мк, чисто ко модел.
![]()
HAIER TUNDRA PLUS AS35TADHRA-THC/1U35MEEFRA-1 по супер цена од 29.990 ден.
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ, 3.5 kW, Гаранција: 3 годиниklimi.mk
Дај пушти Еуровент, да ја провериме.![]()
Што не пуштиш Еуровент за Тундрата? Ја таква комбинација внатрешна/надворешна како што си линкувал Не гледам на Еуровент !Нема да ти поминат тие селски фори тука знаеш...
За Тундрата која ја поставив има официјален Еуровент, бар знаеш шо добиваш.

Eurovent za AS35TADHRA-THC/1U35MEEFRA-1 nema!!Model AS35TADHRA-2/1U35MEEFRA-1
Оваа е на еуровент, претпоставено ако е со исти или сл. перформанси е Ок!
По тежина се исти 27кг. надворешна 8,4 внатрешна,Pdesign 3,2...

Тоа видов и сам, и сега одговор на мојата предпоставка имаш?Eurovent za AS35TADHRA-THC/1U35MEEFRA-1 nema!!
A Eurovent e ovde, ne e na www.airconditioningworld.co.uk
Сеа за факти збориме не за....ја за преДпоставки не давам пари....и плус ПреТпоставка е правилно лошо ти превеле на Гугл....јел разумеш ? Слушам активно ПреДпостављујеш и по други форуми под истиов псевдоним....небаре има што да научат од твоите предпоставкициТоа видов и сам, и сега одговор на мојата предпоставка имаш?

Што не пуштиш Еуровент за Тундрата? Ја таква комбинација внатрешна/надворешна како што си линкувал Не гледам на Еуровент !
Може сум грешка, па ако сум грешка еве ти покажи ни каде има Еуровент за Хаиер Тундра или како се вика тоа моделче со ознаки AS35TADHRA-THC/1U35MEEFRA-1
Селски фори сеа кој продава?![]()

Bez nervoza nasabajle, opasno e po zdravjeДојде да го спасуваш неписмениот пред тебе а?
Селски фори продавате само вие, и тоа дрско и безобразно.
Шо е следно, цел продажен салон на Гри да седнете ко порано у интернет кафе да склопите 3 реченици заедно?
Иако е поставен едно 30 пути во изминативе 1000 страни.
За сите додавки, коментари, можеш да се обратиш кај Енергија, Сет, Клими мк.
И пред да се фатите пак за селските фори, ова е за последниот модел со изменета внатрешна барем на папир. И старата која е линкувана по нашите продавници имаше. Еве дури и самиот си побарал.
Сеа за Charmo и Pular ќе пуштиш некој еуровент сертификат?
![]()
Е па ја толку барав, ако има некој расположен со повеќе знаење да каже нешто макар и предпоставено за споредба на двата модели AS35TADHRA-THC/1U35MEEFRA-1 и Model AS35TADHRA-2/1U35MEEFRA-1, линкови и сликички сам си барам по потребаСеа за факти збориме не за....ја за преДпоставки не давам пари....и плус ПреТпоставка е правилно лошо ти превеле на Гугл....јел разумеш ? Слушам активно ПреДпостављујеш и по други форуми под истиов псевдоним....небаре има што да научат од твоите предпоставкици![]()
Не ми е јасно каква потреба имаше ти да се јавиш и да се подмочаш од смеење, тоа и дијагноза веројатно бара или стручен совет од лекар, побарај си. Btw форумот-ите се за секој што сака нешто да прочита на темава.Се чини дека повторно ќе биде бан во фирмаЕ па ја толку барав, ако има некој расположен со повеќе знаење да каже нешто макар и предпоставено за споредба на двата модели AS35TADHRA-THC/1U35MEEFRA-1 и Model AS35TADHRA-2/1U35MEEFRA-1, линкови и сликички сам си барам по потребаНе ми е јасно каква потреба имаше ти да се јавиш и да се подмочаш од смеење, тоа и дијагноза веројатно бара или стручен совет од лекар, побарај си. Btw форумот-ите се за секој што сака нешто да прочита на темава.