ВМРО - ДПМНЕ - Политичка Партија

• Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување

Добра е листата на пратеници?!

• Да

Гласови: 39 18,8%
  • Не

Гласови: 139 67,1%
  • Така-така (Делумно)

Гласови: 29 14,0%

• Вкупно гласачи
    207
Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.042
Поени од реакции
7.708
Не туку дроби ладна попара. Апла ти го растртија лидерчето. Знам дека е глупо даскалчето ама вакво лижење на западњаците ни Црпе нема удрено.
Ова не му прво трескање зелени и лижење на западњаците од страна на Шпицниот. Претходно се фалеше дека во очи му рекол на рускиот амбасадор дека ја поддржува Украина.
Ne be dete.
Nutu sum vo Prilep nitu mi e galje koj shto pravi vo Makedonija.Nitu mi e galje koj ce bidi utre na vlast.

Ama vistinata mora da se kazhi.
A ne da mu se pravat na eden prikazni kolku shteta od zavist da se pravi.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
1.989
Поени од реакции
2.791
Ne be dete.
Nutu sum vo Prilep nitu mi e galje koj shto pravi vo Makedonija.Nitu mi e galje koj ce bidi utre na vlast.
Според твојата реакција не е така. Не мислев за тоа дека си во Прилеп туку за вториот дел од коментарот. Очигледно ептен те погоди што се драпаат со Шпицниот. Извини ама типот е глуп како тенџере кој ништо во животот сам нема постигнато и ќе ја уништи партијата. А тоа од самиот рејтинг се гледа.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.042
Поени од реакции
7.708
Според твојата реакција не е така. Не мислев за тоа дека си во Прилеп туку за вториот дел од коментарот. Очигледно ептен те погоди што се драпаат со Шпицниот. Извини ама типот е глуп како тенџере кој ништо во животот сам нема постигнато и ќе ја уништи партијата. А тоа од самиот рејтинг се гледа.
S shto sega?
Ako e glup kako stanal peofesor? a i sega ater za toa shto ti i tvoite istomislenici da mu dodavame se shto tebe ti se gleda za korisno?

I ushte ednas posleden pat na izbori bev 1994 god. pa sea vidi kolku i za kogo mi e galje.

Член од
23 мај 2019
Мислења
4.454
Поени од реакции
5.176
I ushte ednas posleden pat na izbori bev 1994 god. pa sea vidi kolku i za kogo mi e galje.
без покана ама морам да прашам,
Не-излегување на избори го сметаш за македонско-патриотски чин?
Прашувам оти глеам многумина без да ја чукнат глаата гордо изјавуваат дека не излегувале на избори, демек тоа било модерно во тренд патриотско и Македонизам.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.042
Поени од реакции
7.708
без покана ама морам да прашам,
Не-излегување на избори го сметаш за македонско-патриотски чин?
Прашувам оти глеам многумина без да ја чукнат глаата гордо изјавуваат дека не излегувале на избори, демек тоа било модерно во тренд патриотско и Македонизам.
Vo mojov slucaj Ne se raboti ta ne izleguvanje tuku za toa deka ne sum vo MK pogolemiot del od godinata.

Inace izleguvanje na izbori e obvrska i pravo i po moe sekoj treba da izlezi i da glasa. Makar i da go preckrta livceto.
Zatoa shto so toa ako ne drugo im gi skratuva mozhnostite da go iskoristat negoviot glas za manipulacii.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
1.989
Поени од реакции
2.791
S shto sega?
Ako e glup kako stanal peofesor? a i sega ater za toa shto ti i tvoite istomislenici da mu dodavame se shto tebe ti se gleda za korisno?

За твоја информација татко му го направи професор инаку семки ќе продаваше.

Член од
12 јануари 2022
Мислења
656
Поени од реакции
1.338
властите видоа дека политиката на морков кон ВМРО не функционира и го извадија стапот :boksix:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.531
Поени од реакции
22.187
Толку лаги во една реченица. Ни 61 ќе добие, ни премиер ќе биде ни ќе се пресмета со било кој.

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.426
Поени од реакции
9.761
S shto sega?

na masinski skopje, normalna praksa e familijarno da bidat profesori tatko/sinovi ili brakja (mickovski, adziski, gavrilovski, kostikj, mojsovski, tuneski i red drugi).

so hristijan mickovski nemav kontakt dodeka bese na mfs, ama imase dobra reputacija, kako korekten kon studentite. ama politicki e totalno izguben, ne moze na toni gluposti na sds da ne mozes da isturkas za izbori i da gi zdrobis. ne pratam mkd politika dolgo vreme, ama ako gi izgubi i ovie izbori sho idat, neka si se vrakja na starata profesija, ne e politika za nego

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.451
Поени од реакции
2.455
самиот признават морал да манипулират/11,45/12,....... овај требит доживотно во шутка да се фрлит и све да му се конфискуват...

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.451
Поени од реакции
2.455

Уште еден доказ за предавството на антимакедонската партија ДПМНЕ во периодот од 1998-2001.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.944
Поени од реакции
23.370

Уште еден доказ за предавството на антимакедонската партија ДПМНЕ во периодот од 1998-2001.
Mozi mu bese strav papata da ne vi go pogodi. Obicno kade ima siptаrsku teroristi, tamu sekogas e i aktuelniot lider na SDSM da im dava poddrska ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom