Mojava ne sum pvidel da spusti pod 400wAmber 5ta zima ke mu bidee...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mojava ne sum pvidel da spusti pod 400wAmber 5ta zima ke mu bidee...
Ова као сакаш да кажиш со 269w ти модулира Амберов?Amber 5ta zima ke mu bidee...
The Nun II - ич не е страшен. Тапа е.![]()
264wОва као сакаш да кажиш со 269w ти модулира Амберов?
Mislam ova na ladejne samo e mozno ...Прегледај го приврзокот 396077
Знае ли некој подобро да ги објасни овие 2 мода на вивакс климите?
Eco mod i energy saving namalena potrosuvackaПрегледај го приврзокот 396077
Знае ли некој подобро да ги објасни овие 2 мода на вивакс климите?
Mnogu sturo be lepi, daj malce poveke info….ili samo za dalecinski si strucnjak.Eco mod i energy saving namalena potrosuvacka
Znam deka e za namalena potrosuvacka, ama kako funkcioniraat, ova eco mod mi e nesto slicno so night mod, a vtoriot mod pisuva deka raboti samo vo rezim na ladenje. Ne e ubavo objasneto vo katalogot.Eco mod i energy saving namalena potrosuvacka
Друже.. едноставно е! Не може климата да троши помалку, а да грее/лади исто!Znam deka e za namalena potrosuvacka, ama kako funkcioniraat, ova eco mod mi e nesto slicno so night mod, a vtoriot mod pisuva deka raboti samo vo rezim na ladenje. Ne e ubavo objasneto vo katalogot.

Eco mod e na ladenje nema klimatizeri sto imaat ECO mod na greenje za da bide najekonomicno greenjeto so klimatizeri treba da raboti 24/7 non-stop koga si doma na 25°C koga si nadvor na rabota I slicno togas na 23°C bitno da ne ja gasisZnam deka e za namalena potrosuvacka, ama kako funkcioniraat, ova eco mod mi e nesto slicno so night mod, a vtoriot mod pisuva deka raboti samo vo rezim na ladenje. Ne e ubavo objasneto vo katalogot.
Лепи, човекот убаво праша што прави копчето!? Не побара совет како да ја користи…Eco mod e na ladenje nema klimatizeri sto imaat ECO mod na greenje za da bide najekonomicno greenjeto so klimatizeri treba da raboti 24/7 non-stop koga si doma na 25°C koga si nadvor na rabota I slicno togas na 23°C bitno da ne ja gasis
Eco kopceto e za ladenje pritiskas I klimatizerot e vo eco mod NA DALECINSKOTO SI IMA ECO Kopce ( za modeli koj imaat Eco mod )Лепи, човекот убаво праша што прави копчето!? Не побара совет како да ја користи…