Nokna mora vi e Amber Nordic.
Ne pisuvaj navecer, nema da moze da zaspies ili pak ke ja sonuvas.
Kratko jasno i zapomnete, voda moze da i nosite na Amber Nordic site japanki na kup da se vklucite, pak nisto, samo promaja.
@Sv B nemam nishto protiv GREE kako marka, dali Amber dali nekoj drug model. Ama iskren da bidam personalot na Ilindenska shto prodava GREE zasluzuva chovek da ne im stapne vo dukjan. Gledam i po forumov go imate istoto odnesuvanje (prepotentno). Namesto da se duete i prepukuvate podobro objasnete koga nekoj neshto kje ve prasha. Kje pridobiete golem del na lugje taka.
A dali GREE ili bilo koj japonec e podobro toa za zhal nema nikogash da go sporedime zatoa shto nikoj ne menja klimi kako chorapi pa da zeme edna klima da ja koristi odredeno vreme pa posle toa da zeme druga i pod istite uslovi da ja koristi i nea.
Ednash prashav i nikoj od GREE ne se potrudi da odgovori pa aj eve kje probam povtorno. Dali vo Makedonijava GREE go nudi samo PULAR kako model so snaga od 2.5kw? Zoshto nema Fairy ili Free air ili Amber ili bilo koj drug od modelive shto gi ima so snaga 3.5kw i nagore. Za razlika od drugite mene mi trebaat klimi so mali snagi oti sobite mi se po 12-13 kvadrati.