Amber 5ta zima ke mu bidee...Gtech potrosnja momentalno skoro 2 saata e pustena.
Автоматски споено мислење:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Amber 5ta zima ke mu bidee...Gtech potrosnja momentalno skoro 2 saata e pustena.
Автоматски споено мислење:
Едно кратко прашање може некој ќе има идеја.
Фаворит инвертер (не е моја, само ме викнаа за техничка подршка) не влегува во Heat Mode. Со кликање на Mode на даљинското едноставно го прескокнува Heat.
После некое време саат-два може да влезе, ама откако ќе ја исклучат или ако снема струја, иста мака. На секој рестарт самото даљинско не влегува во Heat.
Секој совет е добредојден.
Smeni baterii na dalecinskoto ( ako povtorno pravi problem so Heat mod izvadi gi i vrati gi bateriite posle 3 minuti ) ako e isto povtorno togas baraj vo servis novo dalecinsko SERVIS ZA FAVORIT E CENTRO UNION TEL: 02-2440-070
Dobar e, abe japonec e toa. Virpulot moj ne odi pod 191W (doduse pod drugi uslovi, na 25m2 + i 3,5-ka e). Vo leto odese do 160W ama vikaat na ladenje ne se vazeloSi igram so Daikinot vo spalna (sobata e 10m2, a klimata e 2.5kw) vo momentov. Pushten e od kaj 22h vecherva i na pochetok se "issili" so celi 620w edno pola minutka (vo sobata beshe 19C mereno na podot koga go pushtiv, a toj e namesten na 20C i na minimum brzina na perka vo sleep mode).
Raboti so 3 rezhimi vo period od 17min. Pochnuva edno 3-4 min na 190w pa spushta na 160 edno 5-6 min (vkupno raboti 10min) pa se gasni i samo go vrti vozduhot edno 7min i povtorno pochnuva so rabota posle tie 7min ugasnat. Vo momentov vo Sopishte vika deka nadvor e 16stepeni. Kukjava ima 10cm izolacija i trojno staklo na prozorcite. Smeshki e vo momentov da raspravame potroshuvachki i chuda znam, ama bidejkji mi e prvo greenje so klimava denes mi se vide interesno malku da ja sledam kako se pali/gasi.
So ogled deka ziveam na partizanska i doma mi e ludnica spalnava so Sopishte mi e apsolutna tishina (na mobilniov vika 13decibeli od jas shto disham koga e izgasnata klimata), se slusham kako disham. Koga duva klimava "buchavata" se dvizhi od 16 do 22 decibeli
Eve i eden kolazh od sliki
Mojava ne sum pvidel da spusti pod 400wAmber 5ta zima ke mu bidee...
Ова као сакаш да кажиш со 269w ти модулира Амберов?Amber 5ta zima ke mu bidee...
264wОва као сакаш да кажиш со 269w ти модулира Амберов?
Mislam ova na ladejne samo e mozno ...Прегледај го приврзокот 396077
Знае ли некој подобро да ги објасни овие 2 мода на вивакс климите?
Eco mod i energy saving namalena potrosuvackaПрегледај го приврзокот 396077
Знае ли некој подобро да ги објасни овие 2 мода на вивакс климите?
Mnogu sturo be lepi, daj malce poveke info….ili samo za dalecinski si strucnjak.Eco mod i energy saving namalena potrosuvacka