P
Patience.
Гостин
The Nun II - ич не е страшен. Тапа е. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова као сакаш да кажиш со 269w ти модулира Амберов?Amber 5ta zima ke mu bidee...
The Nun II - ич не е страшен. Тапа е.![]()
264wОва као сакаш да кажиш со 269w ти модулира Амберов?
Mislam ova na ladejne samo e mozno ...Прегледај го приврзокот 396077
Знае ли некој подобро да ги објасни овие 2 мода на вивакс климите?
Eco mod i energy saving namalena potrosuvackaПрегледај го приврзокот 396077
Знае ли некој подобро да ги објасни овие 2 мода на вивакс климите?
Mnogu sturo be lepi, daj malce poveke info….ili samo za dalecinski si strucnjak.Eco mod i energy saving namalena potrosuvacka
Znam deka e za namalena potrosuvacka, ama kako funkcioniraat, ova eco mod mi e nesto slicno so night mod, a vtoriot mod pisuva deka raboti samo vo rezim na ladenje. Ne e ubavo objasneto vo katalogot.Eco mod i energy saving namalena potrosuvacka
Друже.. едноставно е! Не може климата да троши помалку, а да грее/лади исто!Znam deka e za namalena potrosuvacka, ama kako funkcioniraat, ova eco mod mi e nesto slicno so night mod, a vtoriot mod pisuva deka raboti samo vo rezim na ladenje. Ne e ubavo objasneto vo katalogot.
Eco mod e na ladenje nema klimatizeri sto imaat ECO mod na greenje za da bide najekonomicno greenjeto so klimatizeri treba da raboti 24/7 non-stop koga si doma na 25°C koga si nadvor na rabota I slicno togas na 23°C bitno da ne ja gasisZnam deka e za namalena potrosuvacka, ama kako funkcioniraat, ova eco mod mi e nesto slicno so night mod, a vtoriot mod pisuva deka raboti samo vo rezim na ladenje. Ne e ubavo objasneto vo katalogot.
Лепи, човекот убаво праша што прави копчето!? Не побара совет како да ја користи…Eco mod e na ladenje nema klimatizeri sto imaat ECO mod na greenje za da bide najekonomicno greenjeto so klimatizeri treba da raboti 24/7 non-stop koga si doma na 25°C koga si nadvor na rabota I slicno togas na 23°C bitno da ne ja gasis
Eco kopceto e za ladenje pritiskas I klimatizerot e vo eco mod NA DALECINSKOTO SI IMA ECO Kopce ( za modeli koj imaat Eco mod )Лепи, човекот убаво праша што прави копчето!? Не побара совет како да ја користи…
Eco kopceto e za ladenje pritiskas I klimatizerot e vo eco mod NA DALECINSKOTO SI IMA ECO Kopce ( za modeli koj imaat Eco mod )
Inaku za greenje mu dadov info kako e najekonomicno greenjeto so klimatizeri da raboti 24/7