Serie A 2023/24

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување

И Скудетото оди кај...

• Вкупно гласачи
    133
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Corriere dello Sport report that Newcastle United have threatened Milan with a multimillion-euro lawsuit over Sandro Tonali’s imminent betting ban.

The paper highlights how the 23-year-old Italian midfielder is expected to be handed his suspension by the Italian FA today for his involvement in the Serie A betting scandal. He has admitted to placing bets on both Brescia and Milan during his times at both clubs.

Tonali’s legal team are negotiating a deal that’ll likely see him handed a 10-12 month ban and the expectation is that this’ll be confirmed in the coming hours, with all parties keen to finalise proceedings.

@Hm_Hm

Da ne bide deka sum preptostavuval cisto deka Milan, komsija, umiranje na koza i slicno.

Уште е се само баење, како што беше и пред некој ден кога не те интересираше, а и не ти се правеше глуп муабет. Исто како и сега што не те интересира. А и зборевме за тогаш дали имало нешто поконкретно, не за сега, иако и ова не е ништо посебно.

Еве, ќе почекаме да видиме дали Милан ќе биде казнет, доколку воопшто и биде тужен.

Еве, ќе почекаме да видиме дали Милан ќе биде казнет, доколку воопшто и биде тужен.

Какво тужење бе нормални ли сте. Кај ќе признае Милан дека знаеле за ова бе? Ја не ни верувам дека знаеле ама и да знаеле кој е будала да признае црно на бело дека свесни биле дека се коцкал на нивни утакмици, не го пријавил и ќутел. Кај ќе ги вратат парите на Њукасл па и суспензија за сите ќе има.
Готова е ваа приказна, завршена е со доделените казни. Ако има уште некој, ќе го кажат, ако може да се докаже и он дека бил ако го брка обвинителство арно, ако не тоа е се народе.
На крај од приказнава само да кажам штета голема да си ја упропастиш златна кариера со ваков блам. Сите тројца имаа светла иднина пред нив, сеа кога ќе се вратат ќе видиме кој ќе биде доволно добар и психички и физички за фудбал на терен у прва лига.

Ја мислам дека знаеле или барем имале индиции некакви, затоа беше истоварен така брзопотезно и без ценкање, иако, според мене, можеа да огребат уште бар 5 милиони во држ-недај ситуација.
Битно е и да се знае точно што уплаќал, и иако се кладел на победи на Милан, дали биле врзувани тие победи со голови и фаули.
На 1 и ГГ на пример, теоретски би можел да влијае, еден промашен пас при солидно водство и еве ти добивка. :D

Вака, во моментов, Њукасл нема што да бара.

Добро сериозно мислите дека сите затекнати се кладеле на нивните тимови да победат ??

giphy.gif

Не гледав вчера, Мбапе се радуваше вчера кога даде гол? :P

Милан и со гурање на судиите не успеаја вчера да им парираат на ПСЖ.
Тука немаше никаков фаул. Не знам зашто му го поништија голот на Дембеле.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom