Елена Ристеска претепана во Интермецо

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 октомври 2013
Мислења
189
Поени од реакции
295
Овој сурат кога ебе ебе значи. Малер бие . Господ неја оправа работава повеќе. Елена добро знае.
1698180426997.png

Член од
14 август 2018
Мислења
4.891
Поени од реакции
10.923
Da ne puknite, me iznasmeavte so muabetite :pos:
Абе и ти ме изнасмеа на темана за израел… ама ај си викам нема смисла да коментирам, не е за заебанција работава…
Да знаат само дека стварно си експерт за печки на пелети.. :pos:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.114
Поени од реакции
23.587
Абе и ти ме изнасмеа на темана за израел… ама ај си викам нема смисла да коментирам, не е за заебанција работава…
Да знаат само дека стварно си експерт за печки на пелети.. :pos:
So da recam, osetliv sum na Elenceto, si ja postovam i odma emotivno reagiram. A i vaka dobra e, nisto ne i fali. Zenite tuka so se site svetici i so i ljubomorat, to e drug muabet.
Realno ne postoi zena na planetata na koja ovie nasite forumskite, nema mana da i najdat ;)

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Не треба Елена Ристеска да учи боречки вештини, треба да научи да не си го пика газето секаде поготово да растура бракови.
Хм, само загрижен граѓанин, или?

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.202
Поени од реакции
8.295
Во средно се затепаа две женски од клас една, друга од друг клас, таа од мојот клас помина со потрес на мозок, зошто девојка му на идиотот што учеше во мојот клас си излагал другарски со еднава а другава демек женска му беше.
Автоматски споено мислење:

Ова далечната 2003...
vakva slicna imase situacija vo veterina skoloto samo bese nekade 2000,2001

Член од
20 мај 2023
Мислења
594
Поени од реакции
2.673
Можно е Стефан да има добиено корпа од Елена. Толку јадење трици за жената со сензационален наслов дека е претепана и загриженост дали и колку и мрда газот - нема ни у женска трачарница.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.756
Поени од реакции
26.761
Не сум изел корпа од Елена, само криво ми е што Елена тргна по лош пат, иначе голем фан сум јас нејзин, убава музика прави.
И @Del Boy истотака цела дискографија и ја знае и затоа прв почна да ја брани на форумов.

ruller

Expert
Член од
5 септември 2011
Мислења
523
Поени од реакции
350
Paaa koga izleze Elenceto na evrovizija mora da si priznaeme deka barem pola Makedonija bese zapalena po nea, nie maskite site pa i po nekoe zensko tek tuk ato znaci i poveke od pola naselenie bese horny po nea.

Tuku, drugo mi bese muabetot. Imav prilika da se slikam i da zbornam so nea na 2-3 minuti nasamo, tolku odvratno odbivno ponasanje ne sum videl dosega od moeto skromno iskustvo na sredbi so "celebrity". Sto i da i napravile, najverojatno zasluzila i poveke

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom