Абе и ти ме изнасмеа на темана за израел… ама ај си викам нема смисла да коментирам, не е за заебанција работава…Da ne puknite, me iznasmeavte so muabetite
So da recam, osetliv sum na Elenceto, si ja postovam i odma emotivno reagiram. A i vaka dobra e, nisto ne i fali. Zenite tuka so se site svetici i so i ljubomorat, to e drug muabet.Абе и ти ме изнасмеа на темана за израел… ама ај си викам нема смисла да коментирам, не е за заебанција работава…
Да знаат само дека стварно си експерт за печки на пелети..
Хм, само загрижен граѓанин, или?Не треба Елена Ристеска да учи боречки вештини, треба да научи да не си го пика газето секаде поготово да растура бракови.
vakva slicna imase situacija vo veterina skoloto samo bese nekade 2000,2001Во средно се затепаа две женски од клас една, друга од друг клас, таа од мојот клас помина со потрес на мозок, зошто девојка му на идиотот што учеше во мојот клас си излагал другарски со еднава а другава демек женска му беше.
Автоматски споено мислење:
Ова далечната 2003...
И @Del Boy истотака цела дискографија и ја знае и затоа прв почна да ја брани на форумов.Не сум изел корпа од Елена, само криво ми е што Елена тргна по лош пат, иначе голем фан сум јас нејзин, убава музика прави.