Елена Ристеска претепана во Интермецо

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan87
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Во средно се затепаа две женски од клас една, друга од друг клас, таа од мојот клас помина со потрес на мозок, зошто девојка му на идиотот што учеше во мојот клас си излагал другарски со еднава а другава демек женска му беше.
Автоматски споено мислење:

Ова далечната 2003...

Во средно се затепаа две женски од клас една, друга од друг клас, таа од мојот клас помина со потрес на мозок, зошто девојка му на идиотот што учеше во мојот клас си излагал другарски со еднава а другава демек женска му беше.
Автоматски споено мислење:

Ова далечната 2003...
Ова и сега е присутно… дури и повеќе!
Што слушам, по школиве… женски тепачки и закачки се многу почести, него ли машки!
Нешто многу гадно се измрда општествово…

Некоја квази-певаљка
... те преставуваше на Евровизија 2006, така да не е „некоја“ туку јавна личност!

ова оригиналот како ФИРОМ,

...а ова (ист настан) снимка што при постирање на јутјуб пред две години ни „закачија“ North Macedonia, што нема врска со таа 2006 година кога си бевме „ФИРОМ“ Македонија!

... те преставуваше на Евровизија 2006, така да не е „некоја“ туку јавна личност!

ова оригиналот како ФИРОМ,

...а ова (ист настан) снимка што при постирање на јутјуб пред две години ни „закачија“ North Macedonia, што нема врска со таа 2006 година кога си бевме „ФИРОМ“ Македонија!
Ој легни си…

Па ете има манијакални типови жени, во мојов случај, паралелна врска за која не сме знаеле ни она ни ја. Да се закануваше типката и јас нормално реков, додуша прво се испцувме и искаравме, прво и реков која си па ти па да ми кажуваш дали да му звонам, давав отпор. Ама после страв ми падна и се откажав, џабе на крај и со таа раскина сега е со некоја си трета, или десетта.
Кога се праат паралелни врски, добро би било едната страна да знае. Ако веќе е невозможно и двете да знаат и да бидат океј со тоа.

Кога се праат паралелни врски, добро би било едната страна да знае. Ако веќе е невозможно и двете да знаат и да бидат океј со тоа.
Тоа било дека во младоста се експериментира со врски, инаку не би сакал никој да се најде во паралелна врска. Освен ако нема типот пари па на некоја еве како на Елена да не и пречи што е оженет, бидејќи спонзорството ќе пропадне, она губи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom