Елена Ристеска претепана во Интермецо

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 ноември 2012
Мислења
2.717
Поени од реакции
6.091
Не ме чуди ваква изјава. Само да се пофали. Ненормално е фалбаџика. Памтам од едно интервју кога беше да нѐ претставува на Евровизија. Јок вака сум така сум, се направи најдобра пејачка во мк на муабет, чиниш едни Тоше, Каролина, Калиопи и слично не постојат. А на сите сѐ ни е јасно. ;)
Ne, duso... Ovde ne stanuva zbor za falenje
Posle kup skandali, aferi, tepacki od partneri I ljubomorni zeni, plukanje I prepukuvanje vo javnost etc, da kazes za sebe "PRISTOJNA I NESKANDALOZNA licnost" e tesko licemerie...
I navreda za site drugi pristojni curi

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.337
Поени од реакции
10.206
Ne, duso... Ovde ne stanuva zbor za falenje
Posle kup skandali, aferi, tepacki od partneri I ljubomorni zeni, plukanje I prepukuvanje vo javnost etc, da kazes za sebe "PRISTOJNA I NESKANDALOZNA licnost" e tesko licemerie...
I navreda za site drugi pristojni curi
Zosto jas neam cueno za nitu eden skandal?
Kade li sum bila:confused:

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.895
Поени од реакции
37.008
@Флеш и @Del Boy си добија по 5 казнени. Си знаат и двајцата зошто. Вратете се на Елена, за да не ве снајде иста судбина, а темава да отиде во канта.

Член од
1 октомври 2022
Мислења
302
Поени од реакции
586
Сериозен муабет сега без тролање како женава еднаш не се запиша на бокс или кик бокс да научи да се брани како не и текнало ова до сега на толку ќотеци шо ги изеде да си рече чекај бе мајку му се тепам шо се тепам дај бар да научам да се тепам.

Член од
25 октомври 2013
Мислења
189
Поени од реакции
295
Не треба Елена Ристеска да учи боречки вештини, треба да научи да не си го пика газето секаде поготово да растура бракови.

Член од
22 август 2022
Мислења
606
Поени од реакции
1.877
Може да зборуваме свашта, али Еленче има задниче да не го вадиш од неа.

Само заради постоењето на вакви фуфици ми е жал шо татко ми не е транзиционен мафијаш од времето на Бранко.

Прегледај го приврзокот 395445
После у други теми дискутираме зошо и како сме огорчени на љубавен план, зашо за странци оделе зашто странкињи не иделе. Сами такви си бираме после олеле.

Член од
14 август 2018
Мислења
4.891
Поени од реакции
10.925
@Флеш и @Del Boy си добија по 5 казнени. Си знаат и двајцата зошто. Вратете се на Елена, за да не ве снајде иста судбина, а темава да отиде во канта.
Темава е за во канта од старт!
Затоа и таква спрдњава имаше…

Некоја квази-певаљка голд дигер се тепала со бившата жена на сегашниот швалер :confused:
Рубрика: Стигнавме на дното.

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.794
Поени од реакции
2.983
Ми се има десено, лично, женска на фраерот со кој се гледав да ми се јави на мобилен и да ми се заканува да не му пишувам пораки на "дечко и" кој во тоа време мене ми пишуваше и ме викаше кај него дома на опа иха, а нормално јас мислев дека нема девојка, заљубена, будалетинка, среќа се заврши среќно, и се јавив јас на женската да и се извинам и се уплашив да бидам реална, се плашам од жени, зашто знаат гадни да се во пресметки, нарочито физички, и реков женска не знаев извини, не му пишувам веќе, уствари ќе го блокнам насекаде, слободно задржи си го, немам проблем уживај срцка ако сакаш тука сум за кафе, и така на крај и со таа раскина па сеа не сум у тек со која е. Фраерот си бил у паралелна врска со мене и со неа.
Автоматски споено мислење:

Во тоа време актуелно беше се пишуваше за девојка во Аустралија која беше изгорена од бившата на дечко и, со киселина фрлена во лице. Жени кога се одмаздуваат се нарочито гадни и безмилосни. Така да не вреди. Колку год бил убав. Ги посрав гаќите и одма се повлеков.

Член од
14 август 2018
Мислења
4.891
Поени од реакции
10.925
Ми се има десено, лично, женска на фраерот со кој се гледав да ми се јави на мобилен и да ми се заканува да не му пишувам пораки на "дечко и" кој во тоа време мене ми пишуваше и ме викаше кај него дома на опа иха, а нормално јас мислев дека нема девојка, заљубена, будалетинка, среќа се заврши среќно, и се јавив јас на женската да и се извинам и се уплашив да бидам реална, се плашам од жени, зашто знаат гадни да се во пресметки, нарочито физички, и реков женска не знаев извини, не му пишувам веќе, уствари ќе го блокнам насекаде, слободно задржи си го, немам проблем уживај срцка ако сакаш тука сум за кафе, и така на крај и со таа раскина па сеа не сум у тек со која е. Фраерот си бил у паралелна врска со мене и со неа.
Автоматски споено мислење:

Во тоа време актуелно беше се пишуваше за девојка во Аустралија која беше изгорена од бившата на дечко и, со киселина фрлена во лице. Жени кога се одмаздуваат се нарочито гадни и безмилосни. Така да не вреди. Колку год бил убав. Ги посрав гаќите и одма се повлеков.
Богами жени колку шта знаат да бидат гадни…
Ние мажите можеме да бидеме свашта.. ама се упуцаваш, и кој ја ќари, ја ќари! Пак постои некоја машка гордост што ја криеме под називот “џентлменство”!

Пред многу години на факс имав колешка бааѓи живеевме(секс френдс)…
И сега не се сеќавам точно на детаљите, ама типката беше на кафе со некој, колега ли шта ја знам… битно без никакви намери! Ни од нејзина, ни по кажување од негова страна!
Кога на телефон(замисли) и се јавува некоја типка! Што бараш ти со него да искачаш(?) што сакаш од него(?) па ти знаеш ли што ќе ти направам(!?) и закани буквално по живот!
Еееј! Некоја лудача што го симпатишела тој, и го нашла бројот, ја дознала која е!?! И и се јавува со закани!?!

Логика 0
Сценарио за трилер! И колешкава стварно се усра од страв! Ај бар да имало нешто… или таа женска да му била.. било што…
Кога некоја лудача “прва го видела”!?
Шта речи..

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.794
Поени од реакции
2.983
Богами жени колку шта знаат да бидат гадни…
Ние мажите можеме да бидеме свашта.. ама се упуцаваш, и кој ја ќари, ја ќари! Пак постои некоја машка гордост што ја криеме под називот “џентлменство”!

Пред многу години на факс имав колешка бааѓи живеевме(секс френдс)…
И сега не се сеќавам точно на детаљите, ама типката беше на кафе со некој, колега ли шта ја знам… битно без никакви намери! Ни од нејзина, ни по кажување од негова страна!
Кога на телефон(замисли) и се јавува некоја типка! Што бараш ти со него да искачаш(?) што сакаш од него(?) па ти знаеш ли што ќе ти направам(!?) и закани буквално по живот!
Еееј! Некоја лудача што го симпатишела тој, и го нашла бројот, ја дознала која е!?! И и се јавува со закани!?!

Логика 0
Сценарио за трилер! И колешкава стварно се усра од страв! Ај бар да имало нешто… или таа женска да му била.. било што…
Кога некоја лудача “прва го видела”!?
Шта речи..
Па ете има манијакални типови жени, во мојов случај, паралелна врска за која не сме знаеле ни она ни ја. Да се закануваше типката и јас нормално реков, додуша прво се испцувме и искаравме, прво и реков која си па ти па да ми кажуваш дали да му звонам, давав отпор. Ама после страв ми падна и се откажав, џабе на крај и со таа раскина сега е со некоја си трета, или десетта.

Член од
14 август 2018
Мислења
4.891
Поени од реакции
10.925
Па ете има манијакални типови жени, во мојов случај, паралелна врска за која не сме знаеле ни она ни ја. Да се закануваше типката и јас нормално реков, додуша прво се испцувме и искаравме, прво и реков која си па ти па да ми кажуваш дали да му звонам, давав отпор. Ама после страв ми падна и се откажав, џабе на крај и со таа раскина сега е со некоја си трета, или десетта.
Ај барем во твојот случај, таа му била женска! (Ти не си знаела, те лажел и тоа е тоа, сте расчистиле!)
Ова што јас го видов, буквално ништо! Некоја што го “симпатишела прва”!?!

Па уште и како дознала, па и број нашла и се…
Трилер сценарио..
Стварно да земеш и да бегаш од такви.

Член од
21 јуни 2021
Мислења
1.404
Поени од реакции
3.840
Ај барем во твојот случај, таа му била женска! (Ти не си знаела, те лажел и тоа е тоа, сте расчистиле!)

Трилер сценарио..
И што бидна, успеа таа лудата да се фати со него или не се знае ништо?

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.794
Поени од реакции
2.983

Трилер сценарио..
Не, обратно беше. Јас му бев женска, таа ја лажел и не и кажал за мене. Како и да е, типот пишуваше кратки приказни, имаше полно кратки врски. Ниедна озбилна. Мислам јас уште од почеток не бев за озбилна врска и на двајцата ни одговараше авантура, ама тој така на мобилен нон стоп порачиња фрчеа, џабе му беше убаво со мене, сакаше да има и други, плејер си беше чоеко бе.

Член од
14 август 2018
Мислења
4.891
Поени од реакции
10.925
И што бидна, успеа таа лудата да се фати со него или не се знае ништо?
Не знам како заврши таа сага… Не го ни знаев кој е ни што е.
Чисто една ситуација што и се случи на моја блиска пријателка…

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom