Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И вака не се докажува "гравитација" знаеш и сам дека не е така ко што пишуваш. Тоа важи само на хартија а во реалност не важат теории и претпоставки туку само закони. А знаеме сите дека "гравитацијата" се уште не е закон и нема ни да биде затоа што и не постои.Сите предмети паѓаат со исто забрзување затоа што забрзувањето не зависи од масата на телото што паѓа.
Упрао си зурла. Овој е дебилна тема у коју само дебили можеф да веруеф.
Што тражу ја туја.
се работи за "гравитациона сила" односно забрзување
Што немаш одговор за куглата и пердувите? Зошто паѓаат во исто време во без вакумски простор?Јас ли сум ти виновен за тоа?Криво ми е
Така пиша и пред неколку постови...Упрао си зурла. Овој е дебилна тема у коју само дебили можеф да веруеф.
Што тражу ја туја.
Ајт.
Јаболкото му паднало на глава затоа што ГУСТИНАТА на јаболкото е потешка од воздухот и ќе паѓа надолу. Ако наместо на глава јаболкото би паднало во река на пример тогаш би пловело на површина на водата затоа што во тој случај се работи за ПЛОВНА СИЛА
Ок и според лажнава наука што ќе се деси ако таа течна метална средина прекине да ротира ? Ќе излетаме од планетава или веќе нема да има ден и ноќ ?Помеѓу 1:58 - 2:05 Michio Kaku вели: "Ние многу повеќе знаеме за други планети отколку за средишниот дел на земјата" ...
And why is that so? Затоа што никој не може ништо од тоа да провери многу едноставно.
Ок и според лажнава наука што ќе се деси ако таа течна метална средина прекине да ротира ?
Ок и според лажнава наука што ќе се деси ако таа течна метална средина прекине да ротира ? Ќе излетаме од планетава или веќе нема да има ден и ноќ ?
јаболкото како се искачило таму високо, која сила му помогнало, пловната ваљда не!
Исто така на нова засадена јаболкница и требаат години за да роди прв плод ама Бафре не е запознат со тоа.па јаболкото пораснало низ цело дрво каде имало цветови горе доле, лево десно, се опрашиле со инсектите и се создал плод кој пораснал во јаболко.
Па ја слушам што кажаа. Затоа прашувам. Ни сум бил во центарот на земјата ни знам што се дешава таму.Која метална средина кое ротирање не ме смеј жити се
Нели го примети на почеток сарказмот со Нил Де Грас Тајсон и смешниот водител? Си играат курташак појма немаат ниту за структурата на земјата ниту за светот во кој живееме. Тој Мичио Каку сам себе не може да се разбере што кажал а не па некој друг да го разбере. Канта тропа муабети. Се е само претпоставки,нагаѓање и нормално фотошоп.
Еишуваш. Тоа важи само на хартија а во реалност не важат теории и претпоставки туку само закони. А знаеме сите дека "гравитацијата" се уште не е закон и нема ни да биде затоа што и не постои.
па јаболкото пораснало низ цело дрво каде имало цветови горе доле, лево десно, се опрашиле со инсектите и се создал плод кој пораснал во јаболко.