K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 27 4,6%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,1%
  • Judo

Гласови: 11 1,9%
  • Aikido

Гласови: 38 6,4%
  • Boks

Гласови: 70 11,9%
  • Kick-Boks

Гласови: 192 32,5%
  • Muay Thai

Гласови: 45 7,6%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 76 12,9%
  • Ninjitsu

Гласови: 30 5,1%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 11,0%

• Вкупно гласачи
    590
Член од
29 март 2013
Мислења
4.708
Поени од реакции
4.552
Луѓе, не се драпајте со човекот...
После борбата повикал на борба против Нејт Диаз :facepalm: :lolzz:

Член од
26 јануари 2020
Мислења
1.000
Поени од реакции
1.303
Луѓе, не се драпајте со човекот...
После борбата повикал на борба против Нејт Диаз :facepalm: :lolzz:
Не е овој дон Фраје да се тепа со 5 различни луѓе во иста вечер. Се е пичкици сеа и скриптирани борби.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.708
Поени од реакции
4.552
Не е овој дон Фраје да се тепа со 5 различни луѓе во иста вечер
Ne vo ista, vo razlicna :cool:
Spremen e maliot.

Jas ne znam kako ne mu e sram. Ok be druze, lapna ete nekoja paricka i kuti sea. Glup e ko piperka a ova mu bese vrv. Jadese govna ne znam kolku vreme a ne upali niti eden udar.

Член од
26 јануари 2020
Мислења
1.000
Поени од реакции
1.303
Ne vo ista, vo razlicna :cool:
Spremen e maliot.

Jas ne znam kako ne mu e sram. Ok be druze, lapna ete nekoja paricka i kuti sea. Glup e ko piperka a ova mu bese vrv. Jadese govna ne znam kolku vreme a ne upali niti eden udar.
Се е скриптирано за пари, циркуз станато.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.323
Поени од реакции
3.390
Ќе има пренос на некоја тв од Макачев - Волканоски ? Спорт клуб / Арена ?

Член од
19 август 2010
Мислења
4.136
Поени од реакции
10.231
Тоа е, го закачи квалитетно изнад блок и нема назад. Штета за Волк не му требаше ваков пораз у кариера. Итекако си влијаеше прифаќањето на борбата на само 10 дена,ама нема оправдување, ни он не сака да спомнува и не треба. Се плашам ова да не му се одрази понатаму у федервејт, со оглед дека и годините го стигаат. Не сакав ваков пораз за Волк у кариера, ама јебига тоа е.
Автоматски споено мислење:

Као што кажаа на преносот, реално он сосема солидно го имаше поставено блокот, али овој удар беше од доле према горе, да го избгне блокот, и плус мислам дека малце тргна на лево Алекс и тоа беше. Штета, не тргна толку лошо, го сврте на ограда и се, ама реално по говорот на тело мислам дека прашање на време беше кога ќе го попие во оваа борба. Нема што да се коментира, чиста како солза победа за Махачев и ставена е точка на шансите на Алекс за шампион во две категории. Со ова додатно ќе му се дигне и самодовербата на Топурија, мада мислам дека нема што да бара. бар во следнава борба. Мислам дека Алекс е таков карактер и со фул камп ќе се напали максимално и ќе го победи Топурија, мада историјата покажала дека кариерата на големи шампиони знаела вртоглаво да паѓа после вакви порази. Ќе биде ова уште една шанса Волк да го покаже својот победнички менталитет.

Последно уредено:

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
И да имаше 100 кампови таков удар ќе го пораметеше, а и сигурно ќе му се одрази во кариерата, како што тоа беше случај со Усман, Фергусон и ред други фајтери...
Инаку се сложувам дека не требаше да го прифати овој римеч толку брзо, сметам дека ќе требаше да почека уште едно време!

Член од
19 август 2010
Мислења
4.136
Поени од реакции
10.231
И да имаше 100 кампови таков удар ќе го пораметеше, а и сигурно ќе му се одрази во кариерата, како што тоа беше случај со Усман, Фергусон и ред други фајтери...
Инаку се сложувам дека не требаше да го прифати овој римеч толку брзо, сметам дека ќе требаше да почека уште едно време!
Точно да. Независно од кампот таков удар е капиталка, тешко одбрана.
Автоматски споено мислење:

Некако не ми беше ист во рефлексот, при одбранбената реакција. За разлика од ударите на Јаир, овде ми делуваше многу статичен.

Kajgana Shop

На врв Bottom