Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Мене жал ме фаќа, за другите не знам.

Ne sum za zhalenje sam sum kriv toa e.
Автоматски споено мислење:

Se otkazuvam od kladenje nurnav epten vo posledno vreme... kako finansiski taka i psihicki/zdravstveno... eksik moja noga povekje ne stapnuva vo kladilnica.

Likot shto odbi da se kladime vsusnost mi napravi mn golema usluga taka da mu se zablagodaruvam...

Posekako da se kladime eden protiv drug ne e na arno, ajde da sme nekoi biznismeni togas dobro, nie ocigledno ne sme...
Shto podaleku od kladilnica i bilo kakva vrsta na komar.

Последно уредено:
Ne sum za zhalenje sam sum kriv toa e.

Se otkazuvam od kladenje nurnav epten vo posledno vreme... kako finansiski taka i psihicki/zdravstveno... eksik moja noga povekje ne stapnuva vo kladilnica.

Likot shto odbi da se kladime vsusnost mi napravi mn golema usluga taka da mu se zablagodaruvam...

Posekako da se kladime eden protiv drug ne e na arno, ajde da sme nekoi biznismeni togas dobro, nie ocigledno ne sme...
Shto podaleku od kladilnica i bilo kakva vrsta na komar.
Само онлајн ќе лупаш од сега значи.

Na forsiranje ne ja biva.
Samo kezual igra, a za kezual igra treba da se ima mnogu jaka banka pa nekolku promasuvanja da ne vlijaat mnogu.

Primer da imas 30-40k evra banka mozes da si igras mn lesno na vlogovi od 200-300-500€...
So banka od nekolku iljadi zeznato e na takov vlog, nelolku promasuvanja i pepel.

Abe ostavete drugari bolen padnav. Ne igram ic povekje. Mozebi posle nova godina ke pocnam povtorno.
Со среќа, искрено ќе фалиш ама за твое добро дај боже да успееш..секако доколку успееш да го следиме твојот пример..

Taman posle kafanata sto ke ja pravime pred nova godina ke ima pogolema energija poveke dobitni ke bideme vo 2024:P,taka da gastrabajteri vrakajte se i ideme vo kafana :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom