- Член од
- 16 октомври 2023
- Мислења
- 1
- Поени од реакции
- 0
Izgleda makata vi e golema, japankite ne vrvat nesto vo prodazba…hahaha
Nema ni da vrvit, GREE No.1 toa e.
Uste edno pozdravce do hejtercinjava na GREE, i ne zaboravajte nikogas deka GREE No.1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Izgleda makata vi e golema, japankite ne vrvat nesto vo prodazba…hahaha
Nema ni da vrvit, GREE No.1 toa e.
Uste edno pozdravce do hejtercinjava na GREE, i ne zaboravajte nikogas deka GREE No.1
GREE ima Eurovent samo izgleda neznaes da go najdes ni Eurovent a ne pa marka stom postiras vakvo nesto....eve ti link:

Немаше бегање денескаTuku pocnavte so toplejne.??
Добро приметено, а еве уште ден доказ дека ниска модулација може само да те олади....и тоа лично од @zlatko_ti412 снимено како скапо платена клима лади у мод греење.ne go razbiram videoto sto sakas da dokazes no gledam eden saat video snimano a temperaturata vo prostorijata edvaj 18,8 stepena i spored tebe prijatno e da se sede na taa temperatura i ja zasili so potrosuvacka i kaci potrosuvacka od 1900 w eden saat rabota edvaj dojde do 19.8 i sakas da kazes deka klimava e super deka gree a malku trosi , ova video e pezaza gledanje barem jas taka razbrav , da se nasalime ama sega si so dve klimi sigurno ti e okolu 22 stepena
, а на греење е климата 

Добро приметено, а еве уште ден доказ дека ниска модулација може само да те олади....и тоа лично од @zlatko_ti412 снимено како скапо платена клима лади у мод греење.
Почетна ситуација на видеото му е со усисна температура 29,6C, а после 4мин дување ладњикаво на крајот од видеото усисот е 28,7C или за само 4минути работа за цел еден степен ја спуштил температурата во собата со ниската му модулација, а на греење е климата
Mалце трошат ама и ладaт при греење japancive
![]()
Specijalno za Strelec
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.youtu.be
Прегледај го приврзокот 394471
Прегледај го приврзокот 394472

Како и ќе има, кога тие што треба да ги продаваат не знаат кај тераат и што прават! А не пак некој по форуми да ги величи!Директи застапници (читај продавачи) за Мидеа исто нема присутни тука на овој форум.
Со по едно шалче и јамболија со "јапонецот" за гратис ладењеСПИНЕР ЕДЕН
Дедо мраз да дојде не може да ја олади собата за 4 минути ама Срелчо ќе се проба да спинува.
Ко шо мојш да се види на сликиве, потрошната е во пад односно е намалена за 1/5 од првата до втората слика во тие 4 минути, следствено на тоа и температурата на издув е намалена за 3.5 степена па нормално е и темпераурата на усис да биде пониска за 0.9 степени.
ЕДИТ: до 270 спуштила измеѓу тие 4 минути... значи ближи накај 1/4 намалена потрошна!
п.с. вчера вечер ми ставаше смеалки на мои постови а ништо не пиша... од тогаш ли бараш по мојот канал на кое видео да ми коментираш?
п.п.с ма ич не ми текнува зошто сум ти снимил олку посветено видевце, ама мора да имало некој разлог пошто си знајш да се џибаш![]()

п.с. вчера вечер ми ставаше смеалки на мои постови а ништо не пиша... од тогаш ли бараш по мојот канал на кое видео да ми коментираш?
На второ гледање се гледа каков СПИНЕР сиТуку изгледај го уште 2 пати.... велат после 3тото гледање се сфаќала поентанта на видеото.

Завршивме хаха...шах-матPocnavte ...??

На сите видеа кај Злате усисната температура му е многу висока во однос на внатрешна температура и тука е лажњакот, усисот на сите видеа му е меѓу 27 и 30Ц (на Еуровент е 20 на усис).На -10 надворешна Мицуто на Златко дава преку 50 степени на издув.
Нема потреба од шалче
Прегледај го приврзокот 394498

Site imaat podno greenje samo Zlatko ima tavansko greenje.На сите видеа кај Злате усисната температура му е многу висока во однос на внатрешна температура и тука е лажњакот, усисот на сите видеа му е меѓу 27 и 30Ц (на Еуровент е 20 на усис).
Или на спратот над него греат со дрваSite imaat podno greenje samo Zlatko ima tavansko greenje.
Usisot mu e visok zatoa sto go ima napikano termometarot vo radiatorot od vnatresnata.
Шах-мат